Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014

ΝΙΚΗΤΕΣ – ΑΤΛΑΝΤΙΣ 2–3



Αμφίρροπη αναμέτρηση έγινε στην κοινή έδρα των αντιπάλων, το γήπεδο Ανθούσας, όπου οι ισοδύναμοι αντίπαλοι Νικητές και Ατλαντίς έδωσαν σκληρές μάχες με συνεχείς ανατροπές του σκορ και τελική επικράτηση της Ατλαντίδος με 3-2! Στο πρώτο ημίχρονο το σκορ ήταν 1-1 από δύο πέναλτυ (ένα για κάθε ομάδα, σε χέρια αμυνομένων). Προηγήθηκε η Ατλαντίς στο 8’ με το εύστοχο κτύπημα πέναλτυ του Ξαγοράρη (0-1). Ισοφάρισαν στο 42’ οι Νικητές με εύστοχο κτύπημα πέναλτυ του Λεμονή (1-1). Ενδιάμεσα, στο 35’, ο Ξαγοράρης είχε και δοκάρι με απευθείας κτύπημα φάουλ ενώ η Ατλαντίς έχασε ακόμη 2 εξαιρετικές ευκαιρίες να πετύχει γκολ.
Στο δεύτερο ημίχρονο έγινε εξαιρετικό παιχνίδι, με πολλές ευκαιρίες και φάσεις μπροστά στις εστίες. Οι Νικητές πήραν προβάδισμα στο σκορ (62’), με εξαιρετικό σε εκτέλεση σουτ του Μπλέτα, ο οποίος νωρίτερα είχε χάσει άλλη μοναδική ευκαιρία για γκολ (κεφαλιά από το πέναλτυ άουτ)! Αφού στο 64’ έχασε και ο Καραμάνος κλασσική ευκαιρία (κοντινό πλασέ άουτ), η Ατλαντίς ισοφάρισε 2-2 στο 69’ με κοντινό πλασέ του Κάκαρη (ύστερα από κτύπημα κόρνερ του Ξαγοράρη και λάθος του τερματοφύλακα Κατσή).
Το ματς κρίθηκε υπέρ της Ατλαντίδος στο 86’, με γκολ του Χαμπέρη (κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι πάλι από κτύπημα κόρνερ).
Ήταν μια επικράτηση στις λεπτομέρειες!
Διαιτητές: Μπερέτας – Σπυρόπουλος, Γουρνιάς.
ΝΙΚΗΤΕΣ: Κατσής, Μπλέτα, Τσουκαλάς, Ευστ. Αντωνόπουλος (27’ Κορωνιάς), Παν. Αντωνόπουλος, Πανουσόπουλος, Χαρίσης, Καραμάνος, Πετράι, Στούμπος, Λεμονής (51’ Τσόκος).
ΑΤΛΑΝΤΙΣ: Γκούτσιας, Ξαγοράρης, Κάκαρης, Καγιάς, Μπενέκος, Χαμπέρης, Μπερέτης (70’ Μπανταβάνης), Δριλάκης, Μπαμπαλούκας, Πανόπουλος (90’ Μετόχου), Μπρέγκου (54’ Τσαδήμας).
* Χαρακτηριστικό της νεανικότητας των ομάδων, ήταν η απουσία παικτών σε σχολική εκδρομή (Παπαδογιωργάκης, Σωτηρόπουλος κ.ά.).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money