Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014

ΔΟΞΑ ΑΓ. ΑΝΝΑΣ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ 2–3



Νίκη μεγάλης βαθμολογικής σημασίας σημείωσε η Βουλιαγμένη στην Αγία Άννα Αχαρνών, όπου επικράτησε 3-2 της τοπικής Δόξας. Τρίτη συνεχόμενη αγωνιστική που η Βουλιαγμένη παρέμεινε αήττητη, παίζοντας καλή μπάλλα. Αντίθετα, η Δόξα δεν είχε την αναμενόμενη απόδοση, αν και στον πάγκο της είχε νέο τεχνικό τον κ. Μάσκαρη, μετά την αποχώρηση του κ. Κοσμίδη.
Στο 8' ο Στ. Λιόλιος πέτυχε το 0-1 και στο 49' ο Μαρίου το 0-2. Δύο εξαιρετικά σε συνδυασμό και εκτέλεση τέρματα. Στο 55' η Δόξα μείωσε 1-2 με τον Γκίνι αλλά στο 67' η Βουλιαγμένη κέρδισε πέναλτυ, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ πάλι ο Στ. Λιόλιος (1-3). Στο 79' η Δόξα κέρδισε κι αυτή πέναλτυ, που εκτέλεσε εύστοχα ο Κωτσαδάμ και μείωσε 2-3.
Στις καθυστερήσεις του αγώνα ακυρώθηκε γκολ της Δόξας, με αποτέλεσμα τις πολύ έντονες διαμαρτυρίες οπαδών και παικτών της. Νωρίτερα, είχε ακυρωθεί και τέρμα του Τσιρλή ως οφ-σάιντ.
Διαιτητές: Μπερέτας – Πολυχρονιάδης, Βιτσεντζάτος.
ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ: Κατράνας (55' Τσουνάκης), Μουτεσίδης, Τσιβίκης (83' Γαγλίας), Α. Λιόλιος, Αντάρτης, Τσιρλής (79' Καραμέτος), Καρδαμίτσης, Μανταλώζης, Μαρίου, Στ. Λιόλιος, Μάστορας.
ΔΟΞΑ: Παπαχριστόπουλος, Βαμβάτσικος, Σούλης, Μπίκλης, Στέφος, Κολονίκης (75’ Τουτουντζής), Σάββας (89’ Παρασκευόπουλος), Κωτσαδάμ, Νικολάου, Γκίνι, Γαβαλάς (49’ Ζωγράφος).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money