Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014

ΝΙΚΗ ΔΡΟΣΙΑΣ – ΑΦΙΔΝΑΪΚΟΣ 2–1



Καλύτερη η Νίκη Δροσιάς, πέτυχε την δεύτερη νίκη της στο εφετινό πρωτάθλημα με 2-0 επί του Αφιδναϊκού, που δεν απέδωσε τα αναμενόμενα.
Μετά το άγονο πρώτο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι μπήκαν αποφασισμένοι στο β’ μέρος να προηγηθούν στο σκορ. Το πέτυχαν στο 51’ με κτύπημα πέναλτυ (υπέπεσε ο τερματοφύλακας Μορφονιός) του Τσαβδαρίδη (1-0). Στο ίδιο μοτίβο, η Νίκη έφθασε και στην επιτυχία δευτέρου τέρματος στο 70’ με σκόρερ τον Λιβαθινό (2-0).
Τα δυνατά μαρκαρίσματα και οι μικροπροκλήσεις μεταξύ των παικτών, δημιούργησαν ατμόσφαιρα έντασης, που εκτονώθηκε στο 85’ όταν ο επιθετικός των φιλοξενουμένων Κόστα προκάλεσε τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων Πολεμίτη και αυτός ανταπέδωσε, οπότε ο διαιτητής απέβαλε και τους δύο. Τερματοφύλακας της Νίκης στο υπόλοιπο διάστημα του αγώνα έπαιξε ο 17χρονος σέντερ-μπακ Σκριβάνος. Ο Αφιδναϊκός προσπάθησε για κάτι καλύτερο και στο 90’ μείωσε για το τελικό 2-1, με εύστοχο κτύπημα πέναλτυ του Γιάννη Νικολάου.
Διαιτητές: Μπουξμπάουμ – Σπυρόπουλος, Δουλγεράκης.
ΝΙΚΗ: Πολεμίτης, Κούζας, Παναγιωτίδης, Σκριβάνος, Μπιτάκος, Γιαβρής Μούρτης, Μηλιώτης (77’ Κλ. Μπέτσης), Πιπέρας (88’ Ποροτσίδης), Τσαβδαρίδης, Λιβαθινός (90’ Βουγίδης).
ΑΦΙΔΝΑΪΚΟΣ: Μορφονιός, Βελτανιώτης (55’ Γάγγας), Ζαχαρόπουλος (78’ Κουτσούκος), Π. Νικολάου, Κλισί Ζουβερέλλης, Τάτσης, Καραμήτρος, Κόστα, Ι. Νικολάου, Νυχάς.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money