Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2014

ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ – ΩΡΩΠΟΣ 2–1



Εντυπωσιακή νίκη του Καπανδριτίου στο τοπικό ντέρμπυ με τον Ωρωπό, που σ’ αυτόν τον κρίσιμο αγώνα δεν έδειξε τις πραγματικές του δυνατότητες (απουσίασε και ο Θάνος).
Τα πρώτα 20’ λεπτά φάνηκαν αρκετά για τους αποφασισμένους γηπεδούχους να σημειώσουν δύο τέρματα. Επίσης, η άμυνα του Καπανδριτίου στάθηκε πολύ καλά, μέχρι και λίγο πριν την λήξη της συνάντησης, που ο Ωρωπός κατάφερε μόνο να μειώσει σε 2-1.
To Καπανδρίτι προηγήθηκε νωρίς 1-0. Το γκολ ήλθε ύστερα από κόρνερ του Καραμπιτιάνη και κεφαλιά του αμαρκάριστου Σίνα στο 8’. Το τέρμα αυτό έδωσε ψυχολογική ώθηση στους
γηπεδούχους, οι οποίοι στο 20’ διπλασίασαν τα τέρματά τους. Πάλι από στημένη φάση, ο Νικολόπουλος εκμεταλλεύθηκε σύγχυση στην άμυνα του Ωρωπού και με προβολή από κοντά πέτυχε το 2-0. Η υπεροχή των γηπεδούχων ήταν εμφανής, καθώς απείλησαν και με τρίτο τέρμα (σε προσπάθεια του Τσαλίδη).
Ο Ωρωπός αντέδρασε στο β’ μέρος με κατοχή της μπάλλας, αλλά έγινε απειλητικός μόνο στα τελευταία λεπτά. Σουτ του Κρομμύδα στο 84’ έστειλε την μπάλλα στο οριζόντιο δοκάρι και στο 88’ ο Καλαμποκανάς με προβολή, ύστερα από πλασέ του Δημητριάδη, μείωσε σε 2-1.
Καλοί οι διαιτητές: Μπερέτας – Κάλλης, Καραθανάσης.
ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ: Σκούρας, Κουτρώνας, Σωτήρχος, Νικολόπουλος, Σίνας, Αλιάι, Σπ. Τσαλίδης, Ειρ. Αθανασόπουλος, Σελίστα (65’ Ν. Μελιράς), Καραμπιτιάνης, Παπαθανασίου (85’ Φίλ. Σδράλιας).
ΩΡΩΠΟΣ: Νικολάου, Δημητριάδης, Αμπάζι, Γκλιάτης, Κατερίνης, Αποστολάκης, Μπραχιμάι (50’ Βολιώτης), Μήτρου (46’ Μηλακώτης), Κρομμύδας, Φιλλής (30’ Καλαμποκανάς), Λάπα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money