Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2014

ΚΟΡΩΠΙ – ΜΑΧΗ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 2–0




Σε πολύ καλή κατάσταση το Κορωπί, επικράτησε της δυνατής Μάχης Μαραθώνος με 2-0 και πλησίασε τους πρωτοπόρους της βαθμολογίας.
Στον ανακατασκευασμένο χλοοτάπητα του γηπέδου «Αντώνης Πρίφτης», έργο που πραγματοποιήθηκε με την βοήθεια της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, η οποία δραστηριοποιείται στην περιοχή Κορωπίου και συνέβαλε τα μέγιστα στην πραγματοποίησή του, ο Α.Ο.Κ. αγωνίσθηκε για πρώτη φορά (στις 14 αγωνιστικές) με πλήρη σύνθεση!
Το τρίο των έμπειρων Πλάτανου-Γιαχάεβ-Χανιώτη, προσέδωσε νέα οντότητα στην ομάδα, η οποία απέδωσε κατά διαστήματα εξαιρετικό ποδόσφαιρο και νίκησε την πολύ ισχυρή κι επικίνδυνη Μάχη. Η ομάδα του Μαραθώνα, μάλλον η πιο νεανική της Α’ κατηγορίας, στάθηκε ισάξιος αντίπαλος τουλάχιστον στο πρώτο ημίχρονο.
Το 1-0 πέτυχε ο Σκαβάρας με σουτ στο 15’ και το 2-0 ο Χανιώτης με κεφαλιά στο 83’. Οι γηπεδούχοι είχαν κι άλλες ευκαιρίες, όπως και δοκάρι με τον Χανιώτη, απέναντι στην Μάχη που απείλησε 1-2 φορές, χωρίς τελικό αποτέλεσμα.
Διαιτητές: Μαργαρίτης – Παπαδιώτης, Μήταρης.
ΚΟΡΩΠΙ: Μιχάλης, Μπανάι (50' Λυμπερόπουλος), Πάντου, Πριονίδης, Ματσάγγος, Ρεντζής, Πλάτανος, Αλεξίου (60' Σπηλιόπουλος), Χανιώτης, Β. Γιαχάεβ, Σκαβάρας.
ΜΑΧΗ: Τσούνης, Τσέλας, Αλ. Κοροβέσης, Πάσσαρης, Καρακοζίδης (86' Παρούσος), Καραλής (85' Καχόπουλος), Παπασταθόπουλος, Νταής, Σένε, Μίχας, Χατζηεμμανουήλ (63' Μεταξάς).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money