Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014

ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΥΛΩΝΟΣ – Α.Ο. ΑΥΛΩΝΟΣ 2-4




Ο Αυλώνας επέστρεψε στις νίκες και στην κορυφή της βαθμολογίας, με εκτός έδρας επικράτηση επί του Αστέρα Αυλώνος (Κόσμος Βορείων Προαστίων), στην Ανθούσα. Οι δραστήριοι γηπεδούχοι προηγήθηκαν (1-0) μόλις στο 4’ με κοντινό σουτ του Παναγόπουλου αλλά οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν (1-1) στο 20’ με ωραιότατο σουτ του Θεοδοσίου, που ήταν ο καλύτερος παίκτης του αγώνα. Λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου ο Αυλώνας πήρε προβάδισμα στο σκορ με τον νεαρό Πατσαούρα (1-2).

Στις αρχές του β’ ημιχρόνου οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν και τρίτο τέρμα με τον Νακάι (1-3) αλλά σιγά-σιγά οι νεαροί του Αστέρα ισορρόπησαν το παιχνίδι, πήραν πρωτοβουλίες και δημιούργησαν ευκαιρίες. Σε μια απ’ αυτές, μείωσαν (2-3) με τον Ραυτόπουλο και στην συνέχεια πίεσαν κι έφθασαν πολύ κοντά στην ισοφάριση. Όμως, προς το τέλος, οι έμπειροι παίκτες του Α.Ο. Αυλώνος έδωσαν τέλος στο σασπένς, σημειώνοντας το τελικό 2-4 με σκόρερ τον Ελευθεριάδη σε αντεπίθεση.

Εξαιρετικοί οι διαιτητές: Αρ. Γαλάνης – Αχ. Παπαδόπουλος, Δατσέρης.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΥΛ.: Ντεραζιζιάν, Γιαννόπουλος, Παυλόπουλος (64’ Λιάκος), Τσαμέτης, Νικολαΐδης, Παναγόπουλος (56’ Λόης), Ζαρόκωστας, Συμβουλίδης, Ραυτόπουλος (81’ Κων. Ράπτης), Καρβούνης, Χατζάκης.

ΑΥΛΩΝΑΣ: Καλέμης, Παλιοσπύρος, Σταθ. Πάντος (64’ Σ. Ράπτης), Σωτ. Πάντος, Οικονομίδης, Πατσαούρας (51’ Κούφο), Ελευθεριάδης, Νακάι, Κούκκος (85’ Λευτ. Πάντος), Νάνος, Θεοδοσίου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money