Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2014

ΔΟΞΑ ΑΓ. ΑΝΝΑΣ – ΑΤΛΑΝΤΙΣ 1–2



Μεγάλη νίκη της Ατλαντίδος και οδυνηρή ήττα της Δόξας, μέσα στην Αγία Άννα. Στο α’ ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι. Κέρδισαν δύο πέναλτυ, είχαν δοκάρι κι άλλες καλές ευκαιρίες αλλά γκολ δεν σημείωσαν! Συγκεκριμένα, στο 13’ ο βοηθός διαιτητής έδειξε πέναλτυ σε χέρι αμυνόμενου, ύστερα από κτύπημα κόρνερ. Ο διαιτητής το υπέδειξε αλλά μετά από διευκρινίσεις, πήρε την απόφασή του πίσω… Λίγο αργότερα, όμως, δόθηκε πέναλτυ υπέρ της Ατλαντίδος σε φάουλ εντός περιοχής. Το εκτέλεσε ο Χαμπέρης, κι απέκρουσε ο Παπαχριστόπουλος. Πριν λήξει το ημίχρονο ο Μπερέτης είχε σουτ στο δοκάρι. Το 0-0 παρέμεινε.
Στο β’ ημίχρονο η Δόξα ισορρόπησε το παιχνίδι αλλά ο Πανόπουλος στο 58’ έδωσε προβάδισμα στους φιλοξενούμενους, με διαγώνιο σουτ εκτός περιοχής (0-1). Ο αγώνας εκτραχύνθηκε στον αγωνιστικό χώρο αλλά και στην εξέδρα, όπου επικράτησε σχετική ένταση. Στο 76’ οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν, όταν μετά από κόρνερ, διώξιμο της άμυνας και νέο γέμισμα στην περιοχή, ο Κωτσαδάμ κέρδισε κόντρα στέλνοντας την μπάλλα στα δίχτυα (1-1).
Όλα έδειχναν ότι το ματς θα έληγε ισόπαλο. Όμως, στο 89’ πραγματοποίησε μπάσιμο ο Καγιάς, ο οποίος έκανε «γλυκιά» σέντρα στο δεύτερο δοκάρι, όπου ο Σούλης προσπάθησε (σηκώνοντας το πόδι) να διώξει την μπάλλα. Κατά λάθος, όμως, την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του (1-2)!
Διαιτητές: Αρ. Γαλάνης – Β. Γαλάνης, Βάλλας.
ΔΟΞΑ: Παπαχριστόπουλος, Παρασκευόπουλος (46’ Κυριακίδης), Σούλης, Ασημακόπουλος, Μπίκλης, Κολονίκης, Σάββας, Κωτσαδάμ, Νικολάου (85’ Παπαδάτος), Γκίνι, Βαρθάλης (68’ Παπαδάκης.
ΑΤΛΑΝΤΙΣ: Γκούτσιας, Ξαγοράρης, Κάκαρης, Μπαμπαλούκας, Μπενέκος, Χαμπέρης, Μπρέγκου (46’ Πανόπουλος), Μπερέτης (90’ Πάντος), Τσαδήμας, Καγιάς, Μπάμης (73’ Χατζηκοκολάκης).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money