Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014

ΔΟΞΑ ΚΟΡΩΠΙΟΥ – ΚΟΥΒΑΡΑΣ 1–2



Με δύο γκολ του Πλάκα, το ένα μόλις από το 2’ λεπτό του αγώνα, ο Κουβαράς νίκησε 2-1 την αναποτελεσματική Δόξα, μέσα στο Κορωπί. Ο αιφνιδιασμός του 0-1 επηρέασε τους παίκτες της γηπεδούχου ενώ έδωσε εμπιστοσύνη στις κινήσεις και τις επιλογές των φιλοξενουμένων. Μάλιστα, σε αντεπίθεση του Κουβαρά στο 40’, ο τερματοφύλακας Παππάς βγήκε εκτός περιοχής κι έκανε φάουλ, με αποτέλεσμα να αποβληθεί. Ο Παπαθεοδώρου πήρε την θέση του (βγήκε ο Ξεφτεράκης) αλλά το σύστημα της ομάδας αναγκαστικά άλλαξε και με 10 παίκτες, η Δόξα χρειαζόταν διπλάσια προσπάθεια για να ισοφαρίσει.
Οι φιλοξενούμενοι φάνηκαν σίγουροι και δυνατοί. Κατάφεραν να πετύχουν το 0-2 στο 72’ πάλι με τον Πλάκα και ουσιαστικά να «κλειδώσουν» το αποτέλεσμα.
Οι φιλότιμες προσπάθειες της Δόξας απέφεραν στο 83’ ένα γκολ με σκόρερ τον Ψαράκη για το τελικό 1-2.
Διαιτητές: Μανιώτης – Β. Τζαφόλιας, Ντόστης.
ΔΟΞΑ: Παππάς, Θεοχάρης, Μαραγκός (30’ λ.τρ. Ντούνης), Λιούμης, Καζαντζής, Αμπεντινάι, Ντε Σόουζα, Ξεφτεράκης (42’ Παπαθεοδώρου), Μπεχάρι, Ψαράκης, Κουμπέγια (46' Ανδρεάδης).
ΚΟΥΒΑΡΑΣ: Αποστολίδης, Φεϊζούλα, Βανγκέλι (80’ Καρράς), Θεοδωρίδης, Τζανής, Θαν. Δημητρακόπουλος, Αλεξίου, Χρ. Δημητρακόπουλος (72’ Μοιρασγεντής), Πλάκα, Ζατσελλάρι, Πίστας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money