Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014

ΦΟΙΒΟΣ ΒΑΡΗΣ – ΘΗΣΕΑΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ 1–2


Στιγμιότυπο από παλαιότερο παιχνίδι Θησέα-ΑΕ Μενιδίου στο γήπεδο Αγίας Μαρίνας
Νίκη λόγω εμπειρίας του Θησέα και νέα ήττα του Φοίβου με ανατροπή στο τελευταίο 15λεπτο, παρότι ήταν καλύτερος από τον Θησέα στα 4/5 του αγώνα.
Μετά το πρώτο τέταρτο, ο Φοίβος κυριάρχησε στο γήπεδο και αφού έχασε 3 καλές ευκαιρίες με τον Μαντά, τον Χαντάτ και τον Αργυρό, άνοιξε το σκορ στο 41’ με ωραίο σουτ του Χαντάντ από το ύψος της μεγάλης περιοχής και πλάγια, που δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Ευαγγέλου.
Ο Θησέας μέχρι το γκολ της ισοφάρισης στο 70’ δεν απείλησε, παρά μόνο με ένα σουτ του Μπούκουρι στο 22’ που απέκρουσε με ετοιμότητα στην γωνία ο Αζαριάδης.
Στο β’ ημίχρονο ο Φοίβος κατόρθωσε σε 3 περιπτώσεις να μην σπρώξει απλά την μπάλλα στα δίχτυα, με όλη την άμυνα και τον τερματοφύλακα εξουδετερωμένους (Λάβδας 52’, Μαντάς 61’ και 68’)!
Κι επειδή το ποδόσφαιρο τιμωρεί, ο νεοεισελθών Μακρυδάκης (στο 70’ από κόρνερ), μόνος του γύρω από έξι αμυντικούς που αδράνησαν, με κοντινό σουτ ισοφάρισε (1-1). Σαν να μην έφθανε αυτό, στο επόμενο λεπτό (71’) με τους παίκτες του Φοίβου να προσπαθούν να συνέλθουν από το σοκ, ο Μακρυδάκης και πάλι, έφυγε στην πλάτη της άμυνας και με άπιαστο πλασέ έστειλε την μπάλλα στην ρίζα της δοκού και στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Αζαριάδη (1-2).
Ο Φοίβος αντέδρασε, κι έχασε δύο ακόμη ευκαιρίες με τον Λάβδα και τον Λουστ για να ισοφαρίσει. Στα τελευταία λεπτά ο Θησέας απείλησε με διπλή ευκαιρία και ψηλοκρεμαστό σουτ, που υποχρέωσε τον τερματοφύλακα του Φοίβου να κάνει την απόκρουση του αγώνα!
Διαιτητές: Μπαλάγκα – Μανιώτης, Δομούζης.
ΦΟΙΒΟΣ: Αζαριάδης, Αλεξανδρής (66’ Μηλιαράκης), Σαραντόπουλος (49’ Λάβδας), Ζησιμόπουλος, Σώκος, Παρόλας, Αργυρός, Τσαξιρλής, Μαντάς, Χαντάντ (83’ Κουκουλάς), Λουστ.
ΘΗΣΕΑΣ: Ευαγγέλου, Μηναδάκης, Μπαλές, Αλτιπαρμάκης (46’ Ζέρβας), Πάπας, Καραγιάννης, Αστήθας (46’ Μακρυδάκης), Κουγιουμτζής (83’ Ιωαννίδης), Σωτηριάδης, Ταμιχτσής, Μπούκουρι.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money