Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2014

ΣΥΚΑΜΙΝΟ – ΑΕ ΜΕΝΙΔΙΟΥ 1–2



Πανηγυρισμός της ΑΕΜ στο τέλος του αγώνα

Νίκη πρωτιάς για την ΑΕ Μενιδίου μέσα στο Συκάμινο... Οι φιλοξενούμενοι από το Μενίδι έδειξαν περίσσια θέληση για τη νίκη και με μεγάλη ανατροπή την πέτυχαν!
Μοιρασμένο ήταν το πρώτο ημίχρονο σε κατοχή μπάλας και με ελάχιστες φάσεις. Το Συκάμινο μπήκε πιο καλά στο παιχνίδι κι εκμεταλλεύθηκε την έδρα του, καθώς ο αγωνιστικός χώρος είναι μικρός. Στο 20' οι γηπεδούχοι είχαν μεγάλη ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ καθώς ο Μαρίνοβ σούταρε άουτ από ευνοϊκή θέση, μετά από λάθος του Καλαμιώτη.
Σιγά-σιγά η ΑΕΜ βελτίωσε την απόδοσή της και είχε δύο καλές ευκαιρίες να σκοράρει. Πρώτα με κεφαλιά του Κονιαβίτη σε κόρνερ του Σούλα που εξουδετέρωσε ο τερματοφύλακας Οσμάν και στην συνέχεια με τον Κωνσταντινιδη (έπειτα από διαγώνια μπαλλιά του Σούλα) ο οποίος άργησε να πλασάρει και το αδύναμο –τελικά- σουτ, απέκρουσε πάλι ο Οσμάν. Το ημίχρονο έληξε 0-0.
Στο β’ μέρος, οι ομάδες μπήκαν αποφασισμένες να σκοράρουν και η μπάλλα εναλλασσόταν συνέχεια. Πολύ σημαντική ευκαιρία είχε στο 55’ η ΑΕΜ, καθώς το σουτ του Νάστου απέκρουσε με υπερένταση ο Οσμάν σε κόρνερ. Το Συκάμινο σημείωσε γκολ και προηγήθηκε 1-0 στο 67’ με εξαιρετικό μονοκόμματο άπιαστο σουτ έξω από την περιοχή του Γκανούδη, στο «Γ» της εστίας του Κολιπέτσα! Καταπληκτικό σε εκτέλεση τέρμα!
Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν, παίζοντας πιο επιθετικά και κατάφεραν να ισοφαρίσουν 1-1 στο 79' με ωραία προσπάθεια του Κωνσταντινίδη, μετά από κάθετη πάσα του Νάστου.
Όμως, ο αγώνας επιφύλασσε καταπληκτικό φινάλε. Στο 85' ο Τσαγκαράκης βγήκε στη πλάτη της άμυνας της ΑΕΜ, κι έφυγε ολομόναχος στην κόντρα από μπαλλιά του Σουβατζή. Προσπάθησε να πλασάρει αντί «σπάσει» δίπλα του σε αμαρκάριστο συμπαίκτη και η φάση χάθηκε καθώς η μπάλλα έφυγε μόλις άουτ!
Αμέσως απάντησε η ΑΕΜ, με τον Κωνσταντινίδη να σουτάρει λίγο έξω από την περιοχή αλλά και τον Οσμάν να αποκρούει με τα ακροδάχτυλα βγάζοντας την μπάλλα κόρνερ.
Κι ενώ όλα έδειχναν ότι οι ομάδες θα έμεναν στο ισόπαλο 1-1, ο Σούλα στο 91' χάρισε την πολύτιμη νίκη στην ομάδα του Μενιδίου. Το ευθύβολο σουτ του Σούλα κόντραρε σε αμυντικό των γηπεδούχων, η μπάλλα άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα του αιφνιδιασμένου Οσμάν, που είχε πάρει θέση να αποκρούσει στην άλλη γωνία.
Στο 94' το Συκάμινο άγγιξε την ισοφάριση αφού από κτύπημα φάουλ, πετάχθηκε ο Γκανούδης, έκανε προβολή αλλά ο Κολιπέτσας απέκρουσε πάνω στην γραμμή τέρματος κι έστειλε την μπάλλα στο δεξί δοκάρι της εστίας του.
Αμέσως μετά το τελικό σφύριγμα του διαιτητή, οι φιλοξενούμενοι μαζεύτηκαν στη σέντρα να πανηγυρίσουν την μεγάλη νίκη ενώ οι γηπεδούχοι πήγαν στον ένα επόπτη και τον διαιτητή να διαμαρτυρηθούν.
Αποτέλεσμα ήταν ο διαιτητής να δείξει 3 κόκκινες κάρτες και να αναφέρει στο φύλλο αγώνα σχεδόν όλη την ομάδα του Συκαμίνου. Χρειάσθηκε 40’ λεπτά για να γράψει τα συμβάντα στο Φ.Α. ο διαιτητής.
Όπως μας είπαν τοπικοί παράγοντες, οι αντιδράσεις και διαμαρτυρίες οφείλονταν στην ειρωνική (και πολλές φορές υβριστική) συμπεριφορά των διαιτητών έναντι των παικτών, παραγόντων και φιλάθλων του Συκαμίνου… Κατηγορούν τους διαιτητές για έλλειψη σεβασμού και αθλητικής παιδείας.
Διαιτητές: Κορδολαίμης – Σπυρόπουλος, Τσαλίκογλου.
ΣΥΚΑΜΙΝΟ: Οσμάν, Γαρυφάλλου, Καραμιχάλης, Γκανούδης, Μαζαράκης, Σουβατζής, Τσαγκαράκης, Γκας (78’ Τσαβδάροβ), Μπάρο, Μαρίνοβ (46’ Σακαράκας), Τσαλιαγκός (55’ Παπαπάνου).
ΑΕ ΜΕΝΙΔΙΟΥ: Κολιπέτσας, Ρεμούνδος (60’ Βλάμης), Κάσσης, Καλαμιώτης, Νάστος, Ρούσσος (90’ Κεραμιδάς), Σούλα, Κορμπάκης, Κονιαβίτης, Κωνσταντινίδης (90’ Μαρκουτσάς), Νταλάνι.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money