Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2014

ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ – ΚΟΥΒΑΡΑΣ 1–1


Στιγμιότυπο από παλαιότερο αγώνα του Εθνικού, στη Νέα Μάκρη, με την Λαυρεωτκή 

Ο Εθνικός παραχώρησε γηπεδούχος ισοπαλία 1-1 στον αξιόμαχο Κουβαρά, που είχε στον πάγκο του τον Φώτη Μπαλτίδη.
Οι φιλοξενούμενοι έδειξαν σημεία υπεροχής στο πρώτο μέρος και προηγήθηκαν στο 7’ με καταπληκτική εκτέλεση φάουλ από 18 μέτρα (σε πλάγια θέση) του Κρυεμάντι, ψηλά στην κλειστή γωνία του Βοτσίδη (0-1). Οι γηπεδούχοι σιγά-σιγά ισορρόπησαν το ματς και λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου (41’) ισοφάρισαν με κεφαλιά του Ζιάγκου (1-1).
Στο β’ μέρος δεν έγιναν περισσότερες φάσεις απ’ ότι στο πρώτο! Ο Κουβαράς απείλησε με «στημένο» κτύπημα του Κρυεμάντι που αποσόβησε ο Βοτσίδης και ο Εθνικός στο 87’ έχασε την ευκαιρία με Ζιάγκο και Γεωργάτο, που δεν πρόλαβαν παράλληλη (προς το τέρμα) σέντρα.
Μάλλον ευχαριστημένες ήταν στο τέλος και οι δύο ομάδες με το ισόπαλο αποτέλεσμα, αφού ο Εθνικός είχε απουσίες παικτών λόγω τραυματισμών και ο Κουβαράς γιατί πήρε αποτέλεσμα σε μια δύσκολη έδρα.
Επιτυχημένη ήταν η επανεμφάνιση μετά από καιρό του Σπίθα στην Α’ κατηγορία (βοηθοί: Σπυρόπουλος, Χριστόπουλος).
ΕΘΝΙΚΟΣ: Βοτσίδης, Ζούρος, Μαγκουσοχατζάκης, Κοκίνι, Ελευθερίου, Χατζόπουλος (46’ Γκρέκος), Γεωργάτος (88’ Μασούρας), Κωνσταντόπουλος, Ζιάγκος, Τρυφιάτης (90’ Δημητρίου), Τσούκα.
ΚΟΥΒΑΡΑΣ: Ευδαίμων, Δημογιάννης, Βανγκέλι, Θεοδωρίδης, Τζανής, Θαν. Δημητρακόπουλος, Κρυεμάντι, Χρ. Δημητρακόπουλος, Πλάκα (60’ Πίστας), Αλεξίου, Ούτσικας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money