Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2014

ΑΤΛΑΝΤΙΣ – ΑΡΤΕΜΙΣ 1–1


Φάση από προηγούμενο αγώνα της Ατλαντίδος στην Ανθούσα

Πολύ στενοχωρημένοι ήταν οι παράγοντες και των δύο ομάδων για την απαράδεκτη διαιτησία του αγώνα και τις προσπάθειες των παικτών τους που πηγαίνουν στον …βρὀντο!
Η Άρτεμις προηγήθηκε νωρίς (13’) με γκολ του Μίχο και η Ατλαντίς ισοφάρισε στο 61’ με γκολ του Μπρέγκου.
Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και στο 30’ είχαν δοκάρι με τον Μητσιώνη, ο οποίος απέτυχε και σε τετ-α-τετ με τον Γκούτσια στο 58’!
Η Ατλαντίς κέρδισε (αμφισβητούμενο) πέναλτυ στο 54’ που εκτέλεσε ο Χαμπέρης άουτ! Κατάφερε όμως να ισοφαρίσει και στην συνέχεια έχασε τον έλεγχο του κέντρου, όπου η Άρτεμις επικράτησε.
Στο 78’ πάλι ο Μητσιώνης σε τετ-α-τετ με τον Γκούτσια έστειλε την μπάλλα στο κάθετο δοκάρι και στο 80’ έγινε κλασσικό πέναλτυ στον Μίχο, που δεν …είδε η διαιτητής, η οποία δεν είχε ούτε κάρτες μαζί της (και ζήτησε από τον βοηθό της)!
Διαιτητές: Μαραγκού – Στάσης, Χουλιάρας.
ΑΤΛΑΝΤΙΣ: Γκούτσιας, Ξαγοράρης, Κάκαρης, Μπαμπαλούκας, Μπενέκος, Χαμπέρης (55’ Μπρέγκου), Μπερέτης (46’ Χατζηκοκολάκης), Δριλάκης, Καγιάς, Πανόπουλος, Τσαδήμας (76’ Μπάμης).
ΑΡΤΕΜΙΣ: Καρυστινός, Αϊδώνης, Καζάλας (88’ Σωτηρόπουλος), Βασιλείου, Στουραΐτης, Ζήκος, Τζούτζι, Καρόκης, Μίχο, Μητσιώνης (60’ Βετουλαδίτης), Σερμαγιάς.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money