Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2014

ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ – ΑΕΤΟΣ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ 1–0



Μεγάλης σημασίας και δύσκολη νίκη σημείωσε η ομάδα του Παλλαυρεωτικού επί του Αετού Πικερμίου με 1-0. Ένα παιχνίδι που αρχικά φάνηκε εύκολο για τους γηπεδούχους, τελείωσε αγχωτικά και για τις δύο πλευρές που είχαν απώλειες λόγω αποβολών…
Ο Παλλαυρεωτικός στις αρχές του πρώτου ημιχρόνου πίεσε σε όλο το γήπεδο, στερώντας την δυνατότητα από τους αντιπάλους να πατήσουν περιοχή και να κάνουν ευκαιρίες, κι έχοντας σε πολύ καλή μέρα τους αμυντικούς Μπαγιάστα, Σάββα και Σουλιώτη, που δεν έδωσαν ούτε λεπτό ανάσας στους επιθετικούς των φιλοξενουμένων. Μάλιστα, ο Παλλαυρεωτικός δημιούργησε την πρώτη του ευκαιρία με τον Καραμολέγκος, η κοντινή κεφαλιά του οποίου έστειλε την μπάλλα στα χέρια του αντίπαλου γκολκήπερ.
Ο Αετός απείλησε στο 15’, όταν μετά από εκτέλεση φάουλ, η μπάλλα πέρασε από όλους τους παίκτες παράλληλα με το τέρμα, αλλά κανείς δεν κατάφερε να την στείλει στα δίχτυα.
Στο 27’ ο Κυριακίδης με διπλή προσπάθεια και δύσκολο πλασέ στην κλειστή γωνία (δοκάρι και μέσα) πέτυχε το 1-0. Προηγήθηκε ατομική προσπάθεια του Μιχαηλίδη. Ακολούθησε αγωνιστικός μονόλογος του Παλλαυρεωτικού, ο οποίος δεν σταμάτησε να πιέζει ώστε να πετύχει και δεύτερο τέρμα. Όμως δεν τα κατάφερε, καθώς ο τερματοφύλακας των φιλοξενουμένων ήταν σε πολύ καλή ημέρα.
Οι παίκτες και των δύο ομάδων εκνευρίσθηκαν από την ροή του παιχνιδιού, κι άρχισαν τα σκληρά μαρκαρίσματα. Αυτό τους στοίχισε, καθώς ο Κονταρίνης στο 32’ απεβλήθη με δεύτερη κίτρινη κάρτα και ο Αετός έμεινε με 10. Πολύ σύντομα έμεινε με 10 και ο Παλλαυρεωτικός, καθώς ο σκόρερ Κυριακίδης απεβλήθη κι αυτός με 2η κίτρινη κάρτα στο 43’.
Το β’ ημίχρονο βρήκε τον Παλλαυρεωτικό πάλι μπροστά, όπως είχε αρχίσει από το πρώτο μέρος. Στο 52’ μετά από σέντρα του Μπαγιάστα, ο Μιχαηλίδης έδωσε ασίστ στον Συρίγο, κι αυτός σούταρε σε τετ α τετ, αλλά ο γκολκήπερ των φιλοξενουμένων απέκρουσε το πλασέ. Επίσης, στο 55’ ο Μιχαηλίδης έκανε ατομική προσπάθεια και παράλληλη σέντρα προς το τέρμα. Η μπάλλα βρήκε σε πόδι αμυντικού και πέρασε ξυστά από το δοκάρι, κόρνερ. Ο ίδιος παίκτης στο 76’ βγήκε πάλι τετ α τετ, με τον τερματοφύλακα να αποκρούει κι αυτό το πλασέ. Ήταν ο καλύτερος παίκτης των φιλοξενουμένων. Ο Μιχαηλίδης παρ’ ότι δεν σκόραρε, ήταν ο ΜVP του Παλλαυρεωτικού. Στο 75’ ο Αετός Πικερμίου έμεινε με 9 παίκτες λόγω αποβολής με απευθείας κόκκινη κάρτα στον Αγγελάκο.
Διαιτητές: Αρ. Γαλάνης – Δ. Τζαφόλιας, Β. Τζαφόλιας.
ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ: Ρώμας, Νικολαΐδης, Μπαγιάστας, Θεοφανίδης, Σουλιώτης, Ντάνης, Κυριακίδης, Καραμολέγκος (46’ Τατάκης), Μιχαηλίδης, Δρούγκας, Συρίγος (75’ Λαναράς).
ΑΕΤΟΣ ΠΙΚ.: Τζάνας, Τσίρκας, Μποζίνης, Φρίγγης, Γιακουμέλος, Κονταρίνης, Αλέφαντος (83’ Μήτσης), Αγγελάκος, Πέτσας (86’ Φράγκος), Τσέρμος, Ιωάννου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money