Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2014

ΣΤΑΜΑΤΑ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΥΡΙΟΥ 0–3




Με 10 παίκτες από το 33’ λόγω αποβολής του Πούλου, που έβρισε τα θεία, ο Ολυμπιακός Λαυρίου σημείωσε σημαντική νίκη στην Σταμάτα επί της ομώνυμης τοπικής ομάδας.
Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και κυνήγησαν εξ αρχής το γκολ. Ακόμη και όταν έμειναν 10, οι παίκτες του Ολυμπιακού Λαυρίου υπερείχαν και κατάφεραν να πετύχουν το 0-1 στις καθυστερήσεις του α’ ημιχρόνου, με εκπληκτικό σε εκτέλεση γκολ του Μπουλλάρι.
Το ματς ουσιαστικά κρίθηκε εκεί. Η Σταμάτα δεν φάνηκε στην συνέχεια να έχει το σθένος και την απαραίτητη ψυχολογία, για να γυρίσει το παιχνίδι στα μέτρα της.
Έτσι, οι φιλοξενούμενοι επιβλήθηκαν και στο β’ ημίχρονο, διευρύνοντας το σκορ υπέρ τους. Στο 72’ ο Κουρτάνοβιτς με δυνατό σουτ εκτός περιοχής έκανε το 0-2 και στο 77’ ο Παράσχος διαμόρφωσε το τελικό 0-3.
Διαιτητές: Μαργαρίτης – Δ. Τζαφόλιας, Τσέλιος.
ΣΤΑΜΑΤΑ: Βλάχος, Σιαδήμας, Κουκάι (61’ Δημούδης), Ντιούφ, Καμάρας, Μανωλόπουλος (71’ Μπόρας), Δημητρίου, Χρυσικόπουλος, Λέκκας, Σταύρου, Μαυρίδης.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Λ.: Κύρκος, Βαφειάδης, Χύκα (87’ Δεμένεγας), Μπεργιάννης, Παπαγεωργίου, Πάνου (70’ Παράσχος), Πούλος, Μπουλλάρι (46’ Βελετάκος), Κουρτάνοβιτς, Τσίκλος, Έλενας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money