Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014

ΔΟΞΑ ΚΟΡΩΠΙΟΥ – ΚΡΥΟΝΕΡΙ 0–2


Ο Μπερμπάντης έχει μόλις σημειώσει το 0-1

Το Κρυονέρι πέρασε νικηφόρα από το «Αντώνης Πρίφτης» με αντίπαλο την Δόξα Κορωπίου, που ψάχνει ακόμη να βρει τα βήματά της. Ο εξαιρετικός αγωνιστικός χώρος του γηπέδου του Κορωπίου βοήθησε τις ομάδες να παίξουν κάπως καλύτερα αλλά και πάλι οι τεχνίτες παίκτες είχαν πρόβλημα, επειδή οι περισσότεροι βασίζουν το παιχνίδι τους περισσότερο στην δύναμη παρά στην …τέχνη.
Πάντως, η ομάδα που είχε καλύτερους επιθετικούς, κέρδισε! Γιατί ευκαιρίες παρουσιάσθηκαν και στους δύο αντιπάλους αλλά μόνο το Κρυονέρι είχε εκείνους που μετέτρεψαν τις ευκαιρίες σε γκολ. Οι φιλότιμες προσπάθειες του Ανδρεάδη, δεν ήταν αρκετές για να οδηγήσουν την Δόξα σε νίκη.
Το ματς άρχισε με σουτ του Ντε Σόουζα, που απέκρουσε δύσκολα ο Βέκιος. Ο Ανδρεάδης επιχείρησε νέο καλό σουτ στο 16’, που είχε την ίδια τύχη. Κι ενώ οι γηπεδούχοι κατατρίβονταν σε ημιτελείς προσπάθειες, οι φιλοξενούμενοι στην πρώτη ουσιαστικά οργανωμένη επιθετική τους ενέργεια στο 34’ άνοιξαν το σκορ!
Ο Μπερμπάντης με κοντινό πλασέ πέτυχε το 0-1. Η Δόξα επέμεινε κι άλλο, πιέζοντας όσο μπορούσε. Φαίνεται, όμως, ότι δεν την ήθελε και η τύχη, που της γύρισε την πλάτη στην εκπληκτική φάση που έγινε στο 43’. Σουτ του Ντε Σόουζα από καλή θέση, απέκρουσε εντυπωσιακά αλλά προσωρινά ο Βέκιος, ακολούθησε νέο ευθύβολο σουτ του Λιούμη, που απέκρουσαν με τα πόδια οι αμυντικοί. Ο επερχόμενος Αμπεντινάι, εξαπέλυσε νέο σουτ στο οριζόντιο δοκάρι και ένα ακόμη πλασέ του Ψαράκη, απέκρουσε σταθερά ο Βέκιος!
Στο β’ ημίχρονο δεν άλλαξε πολύ η εικόνα. Το Κρυονέρι έφτιαχνε αντεπιθέσεις με αρκετή επιτυχία και η Δόξα προσπαθούσε να φθάσει στα αντίπαλα καρέ, χωρίς να έχει σωστά «τελειώματα». Στο 57’ ο Σιατραβάνης είχε ένα καλό διαγώνιο σουτ, άουτ. Στο 58’ ο νεοεισελθών Δρακόπουλος, βγήκε τετ-α-τετ με τον Παππά, κι έκανε σουτ στο κάθετο δοκάρι, με την μπάλλα να κτυπάει στο πόδι του τερματοφύλακα και να καταλήγει κόρνερ.


Οι γηπεδούχοι πήραν πρωτοβουλίες και στο 62’ κτύπημα φάουλ του Λιούμη έστειλε την μπάλλα μόλις άουτ. Στο 68’ από κόρνερ του Ανδρεάδη, κεφαλιά του Κουμπέγια, απέκρουσε ο Βέκιος. Στο 76’ διαγώνιο σουτ του Λιούμη, απέκρουσε σταθερά ο Βέκιος. Στο 77’ νέο μπλοκάρισμα του Βέκιου, σε σουτ του Ανδρεάδη την φορά αυτή.
Και στο 87’ σε αντεπίθεση, ο Δρακόπουλος σημείωσε εύκολα το 0-2.
Έτσι, το Κρυονέρι πήρε μια πολύτιμη νίκη, με καλή εμφάνιση από όλους σχεδόν τους παίκτες του.
Διαιτητές: Παπάζογλου – Β. Τζαφόλιας, Β. Γαλάνης.
ΔΟΞΑ Κ.: Παππάς, Αμπεντινάι, Λιούμης, Ξεφτεράκης, Στέφ. Παπαδόπουλος, Μπαρμπαρούσης, Σύρος (46' Σοτήρι, 55' λ.τρ. Ντούνης), Ανδρεάδης, Κουμπέγια, Ψαράκης, Ντε Σόουζα (77' Θεοχάρης).
ΚΡΥΟΝΕΡΙ: Βέκιος, Δ. Δεσύλλας, Σταμούλης, Θανασούλης (66' Κοντόσταυλος), Κεφάλας, Σ. Δεσύλλας, Σιατραβάνης (77' Μαλάι), Πέππας, Βλαχάκης, Μπερμπάντης (55' Δρακόπουλος), Κολώτας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money