Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2014

ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ – ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ 0–0


Το σουτ στο οριζόντιο δοκάρι του Καλλέρη


Δυνατό ντέρμπυ έγινε στο γήπεδο Αγίας Άννας, μεταξύ των δύο πρωτοπόρων της κατηγορίας, που έληξε 0-0. Ο γηπεδούχος Νικολακάκης ήταν ελαφρώς καλύτερος αλλά και ο Άρης Βούλας, σωστά «τοποθετημένος», δεν άφησε περιθώρια για πολλές ευκαιρίες στον αντίπαλό του.
Στο 3’ τέρμα του Μητσέα με κεφαλιά, ακύρωσε ως οφ-σἀιντ ο αρμόδιος βοηθός, προκαλώντας τις διαμαρτυρίες των γηπεδούχων. Κάποιες ευκαιρίες του Εγιουρούμ και αντεπιθέσεις των φιλοξενουμένων, δεν είχαν αποτέλεσμα στο υπόλοιπο α’ μέρος. Μάλιστα, ο Άρης αντικατέστησε και τον τερματοφύλακά του στο 26’.
Πιο αποφασισμένες μπήκαν οι ομάδες στο β’ ημίχρονο. Αφού ο Εγιουρούμ απώλεσε 1-2 ακόμη ευκαιρίες (το ένα άουτ, ο άλλο απέκρουσε ο Μανέας), ήλθε στο 69’ η προσπάθεια και το σουτ από ευνοϊκή θέση του Καλλέρη, στο οριζόντιο δοκάρι και άουτ! Στο 72’ γύρισμα του Βλαντόιου, έσωσε επί της γραμμής αμυντικός και στο 76’ ο Εγιουρούμ έκανε διαγώνιο σουτ που έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Μανέας.
Στις επικίνδυνες αντεπιθέσεις του Άρη Βούλας –που δεν εγκατέλειψε ποτέ το παιχνίδι- παραλίγο στο 80’ να γίνει το 0-1 σε άστοχη έξοδο του Χρήστου Παπαδόπουλου και κεφαλιά του προωθημένου Μπολοβίνου στην συμβολή οριζόντιας και κάθετης δοκού! Νέο λάθος του τερματοφύλακα των γηπεδούχων στο 87’ έδωσε το δικαίωμα στους φιλοξενούμενους να δημιουργήσουν πάλι κινδύνους, που αποσόβησαν την τελευταία στιγμή οι αμυντικοί!
Διαιτητές: Λάμπρου – Κυριακόπουλος, Β. Τζαφόλιας.
ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ: Χρ. Παπαδόπουλος, Πανίδης, Νίκας, Ν. Παπαδόπουλος, Τσαπανίδης (58' Τέρζιεφ), Μητσέας, Καλλέρης, Κούλε (64' Λαζαρίδης), Καβάσης (71' λ.τρ. Βλαντόιου), Πιτσούνης, Εγιουρούμ.
ΑΡΗΣ: Βασιλόπουλος (26' λ.τρ. Μανέας), Σιδερόπουλος, Μήτσιος, Μπολοβίνος, Διακρούσης, Κυριακίδης, Κριλής, Φώσκολος (63' Βεϊζάι), Παπαγεωργίου, Παπαδημητρόπουλος (88' Τσιαγκάνης), Πέκωφ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money