Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014

«ΧΑΘΗΚΕ Η ΜΠΑΛΛΑ»


Η διαιτητική δυάδα αποχωρεί από το γήπεδο Ανθούσας, μαζί με τον παρατηρητή αγώνα


«Χάθηκε η μπάλλα» το περασμένο Σαββατοκύριακο στα πρωταθλήματα της Ένωσής μας. Κακές διαιτησίες, ελλείψεις διαιτητών, ελλείψεις ιατρών και μεγάλες καθυστερήσεις στην έναρξη αρκετών αγώνων! Δεν μπορούμε να μην τα επισημάνουμε… Μπορεί ο Μαραθώνιος δρόμος να δημιούργησε προβλήματα αλλά όχι κι έτσι!
Και αν οι κακές διαιτησίες είναι …αναπόφευκτες, δεν μπορεί να θεωρηθεί ως σοβαρή δικαιολογία η απουσία του βοηθού διαιτητή (Μπαλλής) στον αγώνα Β’ κατηγορίας Ατλαντίδος-Παμπαιανικού, που πραγματοποιήθηκε με ένα μόνο βοηθό!
Αυτό ίσως να μην έχει ξανασυμβεί σε αγώνα πρωταθλήματος ανδρών!
Επίσης, δεν δικαιολογείται η καθυστέρηση έναρξης για 18’ λεπτά του αγώνα Β’ κατηγορίας Αηττήτου-Διονύσου, στα Σπάτα, ούτε του αγώνα Μαύρου Αετού Πολυδενδρίου-Φοίβου Βάρης για ένα τέταρτο της ώρας!
Δεν θα παραλείψουμε να αναφερθούμε στην έλλειψη ιατρού για πολλοστή φορά σε αγώνα των υποδομών του Παλληνιακού, που καθυστέρησε την έναρξη της συνάντησης περισσότερο από μισή ώρα!
Αυτά έπεσαν στην δική μας αντίληψη. Μπορεί να υπάρχουν κι άλλα...
Μεγάλη συζήτηση έχει δημιουργηθεί εφέτος και με τους ορισμούς της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣΑΝΑ! Αποφύγαμε επί μήνες να αναφερθούμε στο πρόβλημα αλλά το απίστευτο αλλαλούμ της περασμένης Τετάρτης 5/11 στους 21 αγώνες Κυπέλλου, που όρισε (δυστυχώς αδιαμαρτύρητα από τα σωματεία – θύματα) η διοίκηση της Ένωσης, όπως και τα επαναλαμβανόμενα «λάθη» σε ορισμούς, ξεχείλισαν το ποτήρι!
Την περασμένη Τετάρτη κατερρίφθη και η άποψη του Ηλία Μικρόπουλου, ότι «διαιτητές έχουμε»! Δυστυχώς, το υπάρχον δυναμικό (περί τους 65 διαιτητές) δεν επαρκεί για τις ανάγκες της Ένωσης και της ΕΠΟ. Με αποτέλεσμα να καλούνται ακόμη και τα παιδιά των σχολών των τελευταίων δύο ετών, να διαιτητεύσουν δύσκολα παιχνίδια πρωταθλημάτων ανδρών χωρίς τις απαραίτητες γνώσεις και προϋποθέσεις. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money