Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ: ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΚΑΙ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ ΓΗΠΕΔΩΝ


Το γήπεδο Αγ. Μαρίνας Νέας Μάκρης


Δύο σοβαρά θέματα –μεταξύ άλλων- συζητήθηκαν στην συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΕΠΣΑΝΑ την Τετάρτη 19/11. Πρόκειται για την διαιτησία και την αδειοδότηση των γηπέδων της περιοχής.
Στο πρώτο θέμα τοποθετήθηκαν κυρίως οι κ.κ. Μπέτσης και Βελτανιώτης, οι οποίοι διαπίστωσαν την αδυναμία αρκετών διαιτητών να αποδώσουν δικαιοσύνη λόγω έλλειψης γνώσεων (ειδικά αρκετοί νέοι βοηθοί διαιτητές) αλλά και μικρού αριθμού του σώματος των διαιτητών, καθώς οι ανάγκες των πρωταθλημάτων είναι όλο και πιο απαιτητικές.
Ζήτησαν από τον πρόεδρο της Επιτροπής Διαιτησίας κ. Τσεβά, του οποίου το έργο επαίνεσαν, μεγαλύτερη προσοχή στους ορισμούς και συνεχή παρακολούθηση των διαιτητών, ώστε να προλαβαίνουν λάθη και να βελτιώνονται.
Σημειώθηκε ότι το επίπεδο της διαιτησίας δεν είναι κακό, αλλά χρειάζονται περισσότεροι και ωριμότεροι διαιτητές!
Για το άλλο βασικό θέμα, της αδειοδότησης των γηπέδων, επισημάνθηκε ότι οι Δήμοι δεν έχουν προχωρήσει -όπως θα έπρεπε- τις απαραίτητες ενέργειες προς την πρώην Νομαρχία, για νομιμοποίηση των αθλητικών τους χώρων και υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο από τα μέσα προσεχούς Φεβρουαρίου να διεξάγονται αγώνες μόνο στα ελάχιστα αδειοδοτημένα, με ότι αυτό μπορεί να σημαίνει (π.χ. συνεχείς αγώνες στο ίδιο γήπεδο από το πρωί μέχρι το βράδυ)!
Αποφασίσθηκε να σταλεί επιστολή σε όλους τους δημάρχους της περιοχής, με κοινοποίηση στα σωματεία, για την επίσπευση των απαραίτητων ενεργειών, που θα επιτρέψει την ομαλή διεξαγωγή των πρωταθλημάτων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money