Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2014

ΑΦΙΔΝΑΪΚΟΣ: ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΝΙΚΗΤΕΣ




Ελάβαμε και δημοσιεύουμε απάντηση του Αφιδναϊκού στην ανακοίνωση των Νικητών για το μεταξύ τους παιχνίδι στα Κιούρκα (Αφίδνες):

«Η διοίκηση του Α.Ο. Αφιδναϊκός με μεγάλη έκπληξη ανέγνωσε την από 10/11/2014 ανακοίνωση του αθλητικού σωματείου Νικητές Ανθούσας, αναφορικά με τον αγώνα του περασμένου Σαββάτου.

Προς αποφυγή λανθασμένων εντυπώσεων αλλά και δυσφημιστικού κλίματος για το σωματείο μας, σας ενημερώνουμε για τα κάτωθι:

1) Ο χώρος έξω από τα όρια του γηπέδου (περίφραξη), δεν εκφράζουν την διοίκηση ούτε και τους ποδοσφαιριστές. Σε μια δημοκρατική κοινωνία, η ελευθερία της έκφρασης είναι αναφαίρετο δικαίωμα όλων. Κανένα μέλος της διοίκησης δεν ύβρισε ποδοσφαιριστές σας, αλλά μάλιστα τους προστάτευσε κιόλας. Ένα δείγμα της προστασίας είναι, όταν ποδοσφαιριστής που τυγχάνει ο πατέρας του να είναι μέλος της Επιτροπής Διαιτησίας εξύβρισε τον παρατηρητή του αγώνα, παρενέβη μέλος του Αφιδναϊκού προκειμένου να κατευνάσει τα πνεύματα.

2) Προφανώς για να μιλάτε για «παρέμβαση» στην διαιτησία, θα έχετε την ίδια γνώση!! Το να διαμαρτυρηθεί η διοίκηση και οι φίλαθλοι στους διαιτητές του αγώνα για την σωρεία λαθών που πραγματοποιήθηκαν, σημαίνει, κύριοι, ότι σέβονται τον ιδρώτα των ποδοσφαιριστών τους, σέβονται τον χρόνο και τον κόπο των παραγόντων και σέβονται τους γονείς των αθλητών που παρακολουθούσαν την «σφαγή». Αν είχαμε μπορέσει να επηρεάσουμε τις αποφάσεις των διαιτητών, δεν θα ήταν αυτό το αποτέλεσμα του αγώνα και το γνωρίζετε καλά. Αντίθετα εσείς, οι υπέρμαχοι υποστηρικτές (χωρίς να γνωρίζουμε τον λόγο, αλλά φανταζόμαστε), της απαράδεκτης διαιτησίας του Σαββάτου, νοιώθετε μάλλον ενοχές για τον βαθμό που πήρατε.

3) Όλοι οι παράγοντες (με διαπίστευση/ταυτότητα εισόδου) ήταν στον αγωνιστικό χώρο, από την αρχή έως το τέλος του αγώνα. Ως γνωστό, την εξουσία για την είσοδο στον αγωνιστικό χώρο, την έχει ο παρατηρητής του αγώνα και όχι η γηπεδούχος ομάδα. Η λασπολογία σας έχει κάποιο σκοπό. Καμία εξαίρεση εισόδου στον αγωνιστικό χώρο κατά την διάρκεια του αγώνα και μετά το τέλος του δεν πραγματοποιήθηκε, μιας και όπως καλά γνωρίζετε, ούτε οι ποδοσφαιριστές της ομάδας Α.Ο. Αφιδναϊκός, που ήταν εκτός 18άδας της ομάδας, δεν εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο μετά το πέρας του αγώνα. Έχετε κάποιο λόγο που ψεύδεστε;

4) «Τρομοκρατία», «Νόμος της Ζούγκλας», μάλλον λέξεις και έννοιες που δεν γνωρίζετε την ερμηνεία τους. Αν κύριοι θεωρείται τρομοκρατία το γεγονός της ‘’ξανθιάς κυρίας’’ που βρισκόταν στην εξέδρα του γηπέδου, από την αρχή έως το τέλος του αγώνα και εξύβριζε πάνω από 80 άτομα με τις εκφράσεις είστε βλάχοι, αμόρφωτοι, ζώα, και άλλα τέτοια κοσμητικά επίθετα, θα συμφωνήσουμε μαζί σας. Μόνο που η κυρία (ο Θεός να την κάνει Κυρία), ήταν φίλαθλός σας. Παρόλα τα κοσμητικά αυτά επίθετα, μπόρεσε και παρακολούθησε χωρίς κανένα πρόβλημα όλο τον αγώνα. Η λάσπη σας δεν κολλάει επάνω μας κύριοι διοικούντες της Ανθούσας. Είναι γνωστή η φιλοξενία μας και είμαστε περήφανοι για την καταγωγή μας και τις καταβολές μας.

Όσο αναφορά για τον ποδοσφαιριστή σας, που είναι στο νοσοκομείο όπως μας πληροφορείτε τώρα (διότι δεν έγινε κάτι τέτοιο κατά την διάρκεια του αγώνα), ευχόμαστε ολόψυχα ταχύ ανάρρωση και περαστικά. Βέβαια, ακόμη και γι’ αυτό, χρησιμοποιείτε τον τραυματισμό του αθλητή σας για να συκοφαντείτε αφού φάσκετε και αντιφάσκετε εσκεμμένα, μιας και μιλάτε για εσκεμμένο αντιαθλητικό χτύπημα και στη συνέχεια της ίδιας επιστολής σας ευχαριστείτε τους ποδοσφαιριστές μας για την άψογη αθλητική συμπεριφορά τους.

Αποφασίστε Κύριοι τι θέλετε να πείτε, ήταν άψογοι ή αντιαθλητικοί;

‘Όλη αυτή η λασπολογία, περισσότερο μας θυμίζει προστασία και ανασφάλεια, πάρα θέμα φιλοξενίας. Μην χρησιμοποιείτε το σύλλογο σας για προσωπικές αναδείξεις και οφέλη Κύριοι, γιατί παίζεται με ανθρώπους και παιδιά.

Ντροπή σας να προσπαθείτε να καλύψετε μια απαράδεκτη διαιτησία, που μόνο τυφλός δεν θα έβλεπε, βάζοντας ως ασπίδα την ομάδα σας. Ντροπή σας να εξυπηρετείτε μικροσυμφέροντα με τον ιδρώτα τον ποδοσφαιριστών σας. Όσο αναφορά για το ζεστό νερό Κύριοι σας ενημερώνουμε ότι ούτε οι δικοί μας ποδοσφαιριστές είχαν, μιας και προέκυψε βλάβη στο boiler του γηπέδου την ημέρα εκείνη, μιας και δεν κατέστη δυνατή η επισκευή του.

Βλέπετε εμείς οι αγράμματοι και βλάχοι (όπως ξεφώνιζαν φίλαθλοί σας), βάζουμε στη ίδια μοίρα τους ποδοσφαιριστές σας και τους δικούς μας.

Ανακοινώσεις σαν αυτή και συμπεριφορές προστασίας των διοικούντων προς απαράδεκτες διαιτησίες, έφτασαν κύριοι, το ποδόσφαιρο σε αυτό το χάλι.

Ασχοληθείτε με τον αθλητισμό και αφήστε την χειραγώγηση και την δημιουργία εντυπώσεων μέσω ψευδών ανακοινώσεων.

Αφίδναι, 10/11/2014

Μετά τιμής

Α.Ο. Αφιδναϊκός»


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money