Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014

Γ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ 8ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ



Φάση από τον αγώνα Γέρακα-ΑΕ Μενιδίου, της προηγούμενης αγωνιστικής

ΠΑΝΣΤΑΥΡΑΪΚΟΣ – ΑΥΛΩΝΑΣ 0–2
Ο Αυλώνας νίκησε στον Γέρακα τον Πανσταυραϊκό με 2-0 και πέρασε στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα!
Πάντως, οι φιλοξενούμενοι δεν έδειξαν στο α’ ημίχρονο τις δυνατότητές τους, ενώ η ομάδα που απείλησε περισσότερο την αντίπαλη άμυνα ήταν αυτή των γηπεδούχων. Στο 7' σουτ του Λάτο από ευνοϊκή θέση κόντραρε σε αμυνόμενους. Στο 21' ο Αγγελής μόνος στην μικρή περιοχή, έστειλε την μπάλλα άουτ και στο 25' κοντινό σουτ του Στεργίου κατέληξε άουτ, δίπλα από τα δοκάρια.
Στο β’ ημίχρονο ο Αυλώνας βελτίωσε την απόδοσή του και αφού προειδοποίησε στο 53' και στο 64' με σουτ του Καρίπη, τρία λεπτά αργότερα (67’) ο Ελευθεριάδης πέτυχε το 0-1.
Στο 70' το ματς διεκόπη για τρία λεπτά, όταν έπεσε ένα μπουκάλι νερό από την εξέδρα, αλλά μετά τις απαραίτητες συστάσεις το παιχνίδι συνεχίσθηκε.
Στα τελευταία λεπτά οι παίκτες του Πανσταυραϊκού πίεσαν για την ισοφάριση, όμως στο 95' οι φιλοξενούμενοι με εκπληκτικό ψηλοκρεμαστό σουτ του Μάκη Ράπτη από 35 μέτρα, σημείωσαν το τελικό 0-2. Ήταν ένα ξεχωριστό γκολ που άνετα θα έμπαινε στα highlights αθλητικής εκπομπής.
Καλοί οι διαιτητές: Προδρομίδης – Καρράς, Κ. Κορωνιάς.
ΠΑΝΣΤΑΥΡΑΪΚΟΣ: Στάμου, Μπάσα, Σκλήβας (88' Βίτσιος), Ατάλογλου, Νικολάου, Οικονομίδης, Λάτο (63' Αραβίδης), Στεργίου, Τριανταφυλλίδης, Μυκωνιάτης, Αγγελής.
ΑΥΛΩΝΑΣ: Καλέμης, Πατσαβούρας (46' Νάνος), Κούφο (54' Ευστ. Πάντος), Νακάι, Βλάχος (46' Κούκκος), Σωτ. Πάντος, Παλιοσπύρος, Οικονομίδης, Καρίπης, Ελευθεριάδης, Ράπτης.

ΜΑΥΡΟΣ ΑΕΤΟΣ ΠΟΛΥΔΕΝΔΡΙΟΥ – ΓΕΡΑΚΑΣ 0–0
Σημαντική «λευκή» ισοπαλία πήρε ο Γέρακας στο Πολυδένδρι από τον Μαύρο Αετό, που έχασε 2 βαθμούς και την πρωτιά της βαθμολογίας!
Η κούραση, τόσο σωματική όσο και ψυχολογική, στέρησαν από τους γηπεδούχους το γκολ. Οι φιλοξενούμενοι στάθηκαν πολύ καλά στο παιχνίδι, κι έχασαν ευκειρίες να πάρουν ακόμη και την νίκη.
Διαιτητές: Μπαλής – Μπουτζουβής, Στάσης.
ΜΑΥΡΟΣ ΑΕΤΟΣ: Σαρκίρης, Μάζης, Οικονόμου, Καμάρας, Τσεβάς (82' Α. Μπουλέκος), Θεοδωρής, Ματζίρι, Τζίκα, Τριανταφύλλου, Λόης, Χ. Μπουλέκος (75' Πανανής).
ΓΕΡΑΚΑΣ: Τραγουλιάς (46' Ψυχογιός), Καραμολέγκος, Βλασσόπουλος, Ανδριώτης, Συμπλέβσκι, Ζούρας, Αλ. Βλαχιώτης, Τσιροζίδης, Αποστολίδης (92' Τοσσουνιάν), Μήλιος, Λάζ. Βλαχιώτης.

Α.Ε. ΜΕΝΙΔΙΟΥ – ΔΟΞΑ ΠΟΝΤΙΩΝ 3–2
Η Α.Ε. Μενιδίου πήρε το γειτονικό ντέρμπυ από την Δόξα Ποντίων, με 3-2, ύστερα από ενδιαφέρουσα αναμέτρηση.
Οι τυπικά γηπεδούχοι (στο γήπεδο Αχιλλέα Κάτω Αχαρνών) της ΑΕΜ, μπήκαν καλύτερα στον αγώνα και ευτύχησαν να προηγηθούν (1-0) νωρίς, με κεφαλιά του Κονιαβίτη, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Κορμπάκη.
Η Δόξα συνήλθε σιγά-σιγά από το γρήγορο γκολ και πήρε πρωτοβουλίες, χωρίς όμως να απειλήσει ιδιαίτερα. Πάντως, στο 15’ από λάθος του Κορμπάκη, ο Βαρυθυμιάδης πλαγιοκόπησε την άμυνα κι έκοψε την μπάλλα παράλληλα στο πρώτο δοκάρι, όπου ο Σονίδης με προβολή ισοφάρισε 1-1.
Ο ρυθμός έπεσε στην συνέχεια και μέχρι το τέλος του ημιχρόνου έγινε μόνο μια φάση άξια αναφοράς. Στο 30’ ο Κωνσταντινίδης πλάσαρε από ευνοϊκή θέση αλλά η μπάλλα βρήκε σε αμυντικό και κόπηκε η πορεία της προς τα δίχτυα!
Στο β’ ημίχρονο ο ρυθμός του παιχνιδιού ήταν πολύ καλύτερος, με την μπάλλα να μεταφέρεται γρήγορα από την μια περιοχή στην άλλη.
Η ΑΕΜ ξαναπήρε προβάδισμα στο σκορ 2-1, με γκολ του Νάστου από κοντινή προβολή, μετά από σέντρα του Κάσση, στο 55᾿. Η συνεχής πίεση της ΑΕΜ απέφερε νέους καρπούς, καθώς στο 62’ ο Βλάμης κέρδισε πέναλτυ. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Κονιαβίτης, ο οποίος αστόχησε στέλνοντας την μπάλλα ψηλά άουτ...
Στο 65' η Δόξα έφερε ξανά στα ίσια το ματς, με τον Βαρυθυμιάδη να ισοφαρίζει 2-2, εκμεταλλευόμενος αμυντικό λάθος.
Τον τελευταίο λόγο όμως, είχε η Α.Ε. Μενιδίου. Στο 75’ μετά από διαγώνια κάθετη πάσα του Ρούσσου, ο Νταλάνι πήρε πλάγια την μπάλλα, συνέκλινε προς τα μέσα και με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 3-2, που προσέφερε και την νίκη στην ομάδα του.
Η ΑΕΜ σε κάθε αντεπίθεση απειλούσε και με άλλα γκολ, καθώς οι παίκτες της Δόξας βγήκαν μπροστά για την ισοφάριση. Δύο φορές ο Πέτρου δεν σημάδεψε σωστά και μια ο Νάστος στην εκπνοή του παιχνιδιού.
Άριστη η διαιτησία των Ανδρ. Βλάχου – Αλεξοπούλου, Κουτρομάνου.
ΑΕΜ: Κολιπέτσας, Ρεμούνδος (42' λ.τρ. Βλάμης), Κάσσης, Καλαμιώτης, Νάστος, Ρούσσος, Σούλα, Κονιαβίτης, Κωνσταντινίδης (67' Πέτρου), Κορμπάκης (90' Παριανός), Νταλάνι.
ΔΟΞΑ Π.: Ντόνας, Ρούντος, Χριστιανίδης (37' λ.τρ. Τσάτσας), Μισαηλίδης, Σιδηρόπουλος, Φέκος, Μαρτζέλος (78' Τέγος), Σοφιάνοβ (57' Θεοχάρης), Βαρυθυμιάδης, Μαβίδης, Σονίδης.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕΝΙΔΙΟΥ – ΦΟΙΒΟΣ ΒΑΡΗΣ 2–3
Καλό παιχνίδι από δύο ομάδες που προσπαθούν και καταφέρνουν να παίζουν σωστό ποδόσφαιρο…
Καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο ο Αστέρας, διατήρησε την κατοχή της μπάλλας αλλά δεν ήταν πιο επικίνδυνος από τον Φοίβο.
Πάντως, οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν (1-0) στο 12’ με ωραίο πλασέ του Ζούμα, μετά από κάθετη μπαλλιά που «τρύπησε» την άμυνα του Φοίβου. Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν (1-1) στο 35’ με τον Μαντά, που εκμεταλλεύθηκε διείσδυση από πλάγια και γύρισμα του Λάβδα.
Στο διάστημα 46’-60’ η παράσταση ήταν για ένα ρόλο, από τον Φοίβο! Προηγήθηκε 1-2 στο 49’ με σουτ από την μικρή περιοχή του Αργυρού, απώλεσε πέναλτυ με τον Χαντάντ στο 54’, που απέκρουσε ο τερματοφύλακας Γκιόλας, και τελικά τριπλασίασε τα τέρματά του στο 57’, όταν σε λάθος έξοδο του Γκιόλα, πάλι ο Αργυρός, σκόραρε στην κενή εστία (1-3).
Στο τελευταίο ημίωρο ο Αστέρας ξαναπήρε την υπεροχή στις κινήσεις αλλά ο τερματοφύλακας Αζαριάδης ήταν σταθερός όποτε χρειάσθηκε.
Ωστόσο, ο Φοίβος ήταν πολύ επικίνδυνος στις αντεπιθέσεις του. Το τελικό σκορ 2-3, διαμορφώθηκε στο 92’ πάλι από τον Ζούμα, που βγήκε μόνος του με τον Αζαριάδη και τον πλάσαρε.
Ο Αστέρας είχε αρκετές ελλείψεις βασικών του παικτών και δεν απέδωσε τα αναμενόμενα. Ο Φοίβος είχε σε εξαιρετική ημέρα τον Αγάλου, ο οποίος κέρδισε το πέναλτυ κι έδωσε ασίστ στο δεύτερο γκολ, ενώ ταλαιπώρησε την άμυνα των γηπεδούχων.
Διαιτητές: Αρ. Γαλάνης – Μπαλάγκα, Γκόντα.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕΝ.: Γκιόλας, Αντωνιάδης, Καϊταλίδης, Αμανατίδης, Κατσίλης, Αλ. Χρυσολωράς, Ζούμας, Πάτσιος (70’ Ρουμελιώτης), Χατήρας, Χειμωνίδης, Παλατζίδης.
ΦΟΙΒΟΣ: Αζαριάδης, Αλεξανδρής (70’ Μηλιαράκης), Σαραντόπουλος, Ζησιμόπουλος, Θεοδοσιάδης, Παρόλας (65’ Λουστ), Αργυρός, Λάβδας (80’ Χάστας), Αγάλου, Χαντάντ, Μαντάς. 

* Το Συκάμινο κατάφερε να νικήσει στην Ραφήνα τον Αετό Πικερμίου με 2-1 και βρέθηκε σε τροχιά κορυφής! Παράλληλα, παραμένουν -μαζί με τον Νικολακάκη στην Β’ κατηγορία- οι μοναδικές ομάδες της ΕΠΣΑΝΑ, που δεν έχουν υποστεί ήττα εφέτος! Ο Τσαγκαράκης ήταν σκόρερ και των δύο τερμάτων του Συκαμίνου, στο 70’ και το 75’. Ο Αετός Πικερμίου μείωσε στις καθυστερήσεις, με γκολ του Ιωάννου, από κτύπημα πέναλτυ. Η σύνθεση του Συκαμίνου: Οσμάν, Τυροβόλης, Σακαράκας, Γκανούδης, Μαζαράκης, Τσαγκαράκης, Σουβατζής, Ιωακείμ (50' Καραμιχάλης), Παπαγάλος (80' Φώτος), Τσαβδάρωβ (50' Γαρυφάλλου).

* Ο Αστέρας Γλυκών Νερών επανήλθε στις νίκες. Επιβλήθηκε στο γήπεδό του με 2-1 του Θησέα, που έπαιξε καλά μόνο κατά διαστήματα. Ο Τζελίλι με εύστοχο κτύπημα πέναλτυ στο 17’ άνοιξε το σκορ (1-0) και στο δεύτερο ημίχρονο (65’) ο Σάκκας πέτυχε το 2-0. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο 86’ για το τελικό 2-1. Η σύνθεση του Αστέρα Γλ. Νερών: Ζάβρας, Σχίζας, Μιχαηλίδης (Αγγελής), Λαμπρόπουλος (Λατσούνας), Λουλάκης, Παναγόπουλος, Ντούγιας, Ιωάννου (Βρούτσης), Σάκκας, Τζελίλι, Παυλίδης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money