Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2014

Γ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ 7ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ


ΓΕΡΑΚΑΣ-ΑΕ ΜΕΝΙΔΙΟΥ 2-1


ΣΥΚΑΜΙΝΟ – ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ 1–0
Σημαντική αλλά αγχωτική νίκη για το Συκάμινο, που κατάφερε τελικά να επιβληθεί γηπεδούχο του Παλλαυρεωτικού με 1-0 και παραμένει η μοναδική ομάδα χωρίς ήττα στην Γ’ κατηγορία.
Στο 20’ ο Τσαγκαράκης κέρδισε πέναλτυ αλλά ο τερματοφύλακας Ρώμας απέκρουσε το κτύπημα του Γαρυφάλλου. Λίγα λεπτά αργότερα, ο Γαρυφάλλου ήταν  πάλι άτυχος αφού είχε σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή, στο οριζόντιο δοκάρι!
Στο 28’ ο αρχηγός του Συκαμίνου Θανάσης  Σουβατζής με ωραίο σουτ πέτυχε το 1-0.
Στο β’ ημίχρονο ο Παλλαυρεωτικός, βελτιώθηκε, πίεσε, σιατήρησε την υπεροχή αλλά επιθετικά ήταν ανούσιος, με ατελείωτες τελικές προσπάθειες… Είχε μόνο ένα σουτ του Μιχαηλίδη μόλις άουτ. Μάλιστα, στο 75’ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Καυκιά, με δεύτερη κίτρινη κάρτα, για αντιαθλητικό μαρκάρισμα στον Φώτο.
Το Συκάμινο προσπάθησε με αντεπιθέσεις αλλά δεν κατάφερε να σημειώσει δεύτερο γκολ. Όμως, στο 94’ ο Τσαλιαγκός ανετράπη στην περιοχή και οι γηπεδούχοι κέρδισαν δεύτερο πέναλτυ! Ο Τσαγκαράκης που εκτέλεσε την ποινή, έστειλε την μπάλλα στο δοκάρι!
Διαιτητές: Πολυδωρόπουλος – Καρράς, Φερτάκης.
ΣΥΚΑΜΙΝΟ: Οσμάν, Καραμιχάλης, Σακαράκας, Γκανούδης (78’ Τσαλιαγκός), Φώτος, Μαζαράκης (63’ Τυροβόλης), Σουβατζής, Μπάρο, Γαρυφάλλου (67’ Ιωακείμ), Τσαγκαράκης, Παπαπάνου.
ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ: Ρώμας, Νικολαΐδης, Καυκιάς, Μπαλοπήτας (88’ Κυριακάκης), Σουλιώτης, Παγκοζίδης (62’ Θεοφανίδης), Κυριακίδης, Φύσαρης, Μιχαηλίδης, Δρούγκας, Συρίγος (50’ Μπαγιάτσας).

ΦΟΙΒΟΣ ΒΑΡΗΣ – ΠΑΝΣΤΑΥΡΑΪΚΟΣ 4-0
Ο Φοίβος Βάρης δεν είχε κανένα πρόβλημα να νικήσει με 4-0 τον φιλότιμο αλλά τελείως ακίνδυνο Πανσταυραϊκό. Ο Φοίβος μπήκε νευρικά στο παιχνίδι και με πολύ άγχος, λόγω των τελευταίων ηττών. Θυμίζουμε ότι η ομάδα της Βούλας είχε υποστεί 3 σερί ανατροπές ενώ προηγείτο στο σκορ στα τελευταία λεπτά.
Όμως δύο τέρματα που σημείωσαν ο Αγάλου στο 37’ με πλασέ από το ύψος της μικρής περιοχής (1-0) και ο Χαντάντ στο 40’ με γυριστό σουτ (2-0), από δύο ασσίστ του Λάβδα, «απελευθέρωσαν» τους γηπεδούχους, που κυριάρχησαν και στο β’ ημίχρονο.
Πέτυχαν το 3-0 στο 52’ με απευθείας κτύπημα φάουλ του Σώκου. Ακολούθησε σειρά χαμένων ευκαιριών, μεταξύ των οποίων και κτύπημα πέναλτυ από τον Μαντά στο 75’. Ο Λάβδας σημείωσε το 5ο του τέρμα στο πρωτάθλημα στο 88’, με σουτ από την μεγάλη περιοχή (4-0) και ο αγώνας τελείωσε με φοβερό σουτ του Τσαξιρλή στο οριζόντιο δοκάρι, στις καθυστερήσεις.
Είναι αξιοσημείωτο ότι ο μέσος όρος ηλικίας της αρχικής ενδεκάδας του Φοίβου (εξαιρώντας τον 36χρονο αρχηγό Σώκο), δεν ξεπερνούσε τα 19 έτη!
Διαιτητές: Μπαλής – Τσέλιος, Βλαχόπουλος.
ΦΟΙΒΟΣ: Ζώρζος, Αλεξανδρής, Σαραντόπουλος, Ζησιμόπουλος, Σώκος (85’ Μπεκιάρης), Παρόλας, Αργυρός, Λάβδας, Αγάλου (80’ Τσαξιρλής), Χαντάντ, Μαντάς (81’ Χάστας).
ΠΑΝΣΤΑΥΡΑΪΚΟΣ: Στάμου, Οικονομίδης, Σκλήβας (79’ Λάσκαρης), Μήτρου, Αταλόγλου, Μπάσα, Στεργίου, Αραβίδης, Βίτσιος (46’ Αγγελής), Μυκωνιάτης (53’ Λάτο), Γαβαλάς.

ΓΕΡΑΚΑΣ – ΑΕ ΜΕΝΙΔΙΟΥ 2–1
Με αντεπίθεση διαρκείας, ο Γέρακας ανέτρεψε το προβάδισμα (0-1) που πήρε στο α’ ημίχρονο η ΑΕ Μενιδίου, με πλασέ του Ρεμούνδου στο 20’. Παίζοντας επιθετικά και αφού έχασαν αρκετές ευκαιρίες, οι γηπεδούχοι επικράτησαν τελικά με 2-1 της νεανικής ομάδας του Μενιδίου. Σκόρερς αναδείχθηκαν οι Τσιροζίδης στο 65’ και Λάζ. Βλαχιώτης στο 73’.
Διαιτητές: Ντόστης – Ν. Κορωνιάς, Μπαλάγκα.
ΓΕΡΑΚΑΣ: Τραγουλιάς, Ζούρας, Τσιροζίδης, Καραμολέγκος, Ι. Βλαχιώτης, Λούκαρης (67’ Λάζ. Βλαχιώτης), Μήλιος (46’ Χριστοφυλόπουλος), Συμπλέβσκι, Τοσσουνιάν (72’ Καραγεώργος), Αποστολίδης, Ανδριώτης.
ΑΕ ΜΕΝΙΔΙΟΥ: Δριμαρόπουλος, Ρεμούνδος, Νταλάνι, Βλάμης, Νάστος, Ρούσσος (59’ Κωνσταντινίδης), Σούλα, Καλαμιώτης, Παριανός (84’ Θεοδώρου), Κορμπάκης (53’ Πέτρου), Κάσσης.

* Στον Αυλώνα διεξήχθη το τοπικό ντέρμπυ της περιοχής, όπου ο γηπεδούχος Α.Ο. Αυλώνος νίκησε 1-0 τον γειτονικό και πρωτοπόρο Μαύρο Αετό Πολυδενδρίου. Ο αγώνας κρίθηκε
με γκολ του Νίκου Ελευθεριάδη στο πρώτο ημίχρονο (24’). Οι γηπεδούχοι έπαιξαν με έξι βασικές ελλείψεις. Με την νίκη αυτή πλησίασαν σε απόσταση ενός βαθμού τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας Μαύρο Αετό, που προσπάθησε αλλά δεν ήταν αποτελεσματικός.

* Στον Κάλαμο, ο τοπικός Αμφιάραος πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση και σημείωσε την πρώτη του εφετινή νίκη! Υπερίσχυσε του δυνατού Αστέρα Μενιδίου με 3-1, σε ματς που όλα τα γκολ επιτεύχθηκαν στο τελευταίο 30λεπτο… Το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο. Το 1-0 πέτυχε ο Ν. Ράπτης στο 63’ αλλά οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 85’ με τον Παπαγεωργίου, ο οποίος απεβλήθη στους πανηγυρισμούς, επειδή έκανε άσεμνες χειρονομίες στους θεατές! Οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύθηκαν την αριθμητική τους υπεροχή και έκαναν το 2-1 μετά από στημένη φάση, με ψηλοκρεμαστό σουτ του Κ. Κουρούπα (88’). Την μεγάλη νίκη του Αμφιάραου (3-1) ολοκλήρωσε ο Π. Μίχας, με απευθείας κτύπημα φάουλ στο 92’.
Διαιτητές: Προδρομίδης – Χριστόπουλος, Βασιλάκος.
ΑΜΦΙΑΡΑΟΣ: Κιόρρι, Τζαβέλας, Π. Αντωνίου, Μαγγίνας Μελίδης (60’ Βάθης, 85’ λ.τρ. Ν. Αντωνίου), Μπίμπας (80’ Μώραλης), Κ. Κουρούπας, Σ. Κουρούπας, Ν. Ράπτης, Γ. Ράπτης, Μίχας.
ΑΜΦΙΑΡΑΟΣ ΚΑΛΑΜΟΥ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕΝΙΔΙΟΥ 3-1

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money