Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014

ΚΥΠΕΛΛΟ: ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΑΓΩΝΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗΣ 5/11

ΝΙΚΗΤΕΣ - ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ 1-0 



ΔΟΞΑ ΑΓ. ΑΝΝΑΣ – ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ 1-3 πέναλτυ (0-0)
Ο έμπειρος τερματοφύλακας Τσούκας έδωσε τη πρόκριση στα Γλυκά Νερά.
Στα πέναλτυ, από τα Γλυκά Νερά ευστόχησαν οι Προβίδης, Θεοφάνους, Γάσπαρης και το κτύπημα του Μουτζακά απεκρούσθη.
Από την Δόξα ευστόχησε ο Κωτσαδάμ και απέτυχαν οι Γκίνι (απόκρουση), Παπαδάκης (απόκρουση), Σάββας (άουτ).
Δοκάρι στο 117' ο Σάββας με σουτ.
Διαιτητές: Αντιπαριώτης, Ρούντος-Περδίκης.
ΔΟΞΑ: Παπαχρηστόπουλος, Μαρμαράς, Σούλης, Ασημακόπουλος, Ζωγράφος (92' Παρασκευόπουλος), Τουτουντζής (68' Μπίκλης), Σάββας, Κωτσαδάμ, Παπαδάκης, Γκίνι, Κυριακίδης (54' Πρίνος).
ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ: Τσούκας, Λάβδας, Μίνο (69' Ρωμαντζάς), Αξιώτης, Κοντζιάς, Τσαουσάι, Νάνος (114' Μαυρίδης), Γάσπαρης, Προβίδης, Βάρδας (60' Μουτζακάς), Θεοφάνους.


ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ – ΝΕΟΣ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ 1-3 πέναλτυ (1-1)
Το 1-0 στο 55' ο Κυριακίδης με κεφαλιά, το 1-1 στο 78' ο Καψοκώστας με κεφαλιά.
Διαιτητές: Λάμπρος, Τσέλιος-Μπέκας.
ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ: Κοφινάς, Νικολαϊδης, Λαναράς, Τσίκλος (46' Κυριακίδης), Μπαλοπήτας, Πιτσικάλης (50' Ρώμας), Συρίγος, Καυκιάς, Καραμολέγκος, Σέμπρος (50' Μιχαηλίδης), Ντάνης.
ΝΕΟΣ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ: Μπάρδης, Μασμανίδης, Κτιστάκης, Παναηλίδης, Σκλαβενίτης, Σενάγια, Καψοκώστας (78' Πρίντεζης), Δέδες, Μπέτσας (70' Ζαχαρός), Χολέβας, Κωνσταντινίδης (62' Τριανταφυλλίδης).


ΑΦΙΔΝΑΪΚΟΣ – ΠΡΩΤΕΑΣ Π. ΦΩΚΑΙΑΣ 0–2
Το 0-1 ο Βασιλείου στο 65’, το 0-2 ο Μινάι με πέναλτυ στο 79’.
Στο 75’ απεβλήθη με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Τσούνης του Πρωτέα.
Διαιτητές: Μαλαμάς – Αχ. Παπαδόπουλος, Μπαλάγκα.
ΑΦΙΔΝΑΪΚΟΣ: Μορφονιός, Βελτανιώτης (83' Τσάδαρης), Καραμήτρος, Π. Νικολάου, Άλι, Ζουβερέλλης, Τάτσης, Κουτσούκος, Κόστα, Ι. Νικολάου (46’ Άννινος), Νυχάς (78' Αξαρλής).
ΠΡΩΤΕΑΣ: Παπαβασιλείου, Μακροδημήτρης, Φέκας (71’ Μπούσκος), Πατρινός Ρωμαΐδης, Χ. Παπαδόπουλος (46’ Σταμόπουλος), Λέκα, Μινάι, Τσούνης, Κατσούλας (58’ Μαμάκος), Βασιλείου.


ΝΙΚΗ ΔΡΟΣΙΑΣ – ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ 1–3
Το 0-1 στο 8’ ο Σεΐτι, το 0-2 στο 48’ ο Εφραιμίδης, το 1-2 στο 63’ ο Ποροτσίδης και το 1-3 στο 83’ πάλι ο Εφραιμίδης.
Ο Κεραυνός με τερματοφύλακα τον Πρίφτη και η Δόξα με τον Πολεμίτη.
Διαιτητές: Μανιώτης – Πολυδωρόπουλος, Βιτσεντζάτος.
ΝΙΚΗ: Πολεμίτης, Χαμζάι, Μούρτης, Μαγγίνας, Σκριβάνος (46’ Πιπέρας), Αραμπατζόγλου, Μηλιώτης (53’ Τσαβδαρίδης), Μπιτάκος, Ποροτσίδης, Λιβαθινός (70’ Κιούρκος), Βουγίδης.
ΚΕΡΑΥΝΟΣ: Πρίφτης, Ελευθερίου (65’ Λιάπης), Πελεκάνος, Μεγαγιάννης, Κατσίκης, Πάλλης, Μαγγανάς, Π. Λυμπερόπουλος, Εφραιμίδης, Σεϊτι (50’ Μπρότσι), Κ. Λυμπερόπουλος (58’ Κετέογλου).


ΩΡΩΠΟΣ – ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ 3–1
Ο Ευφραιμίδης πέτυχε τα δύο πρώτα γκολ (1-0 στο 20’ και 2-0 στο 25’), μείωσε στο 41’ ο Οικονομέας (2-1) και έκανε το 3-1 στο 48’ ο Λάπα.
Διαιτητές: Παπαδιώτης – Μακρής, Αλεξοπούλου.
ΩΡΩΠΟΣ: Μίγγιρης, Δημητριάδης, Μηλακώτης, Γκλιάτης, Κατερίνης, Αμπάζι (69’ Μπραχιμάι), Ευφραιμίδης, Μακρής, Κατσίκας (63’ Κολοβός), Φιλλής (60’ Καλαμποκανάς), Λάπα.
ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ: Κωνσταντάρας, Τσιάμης, Δημητριάδης, Κούρτι, Ρίζος, Παπαβασιλείου, Ντεντέι, Παππάς (70’ Καλούδης), Αναγνωστόπουλος, Δούβος, Οικονομέας.


ΓΕΡΑΚΑΣ – ΑΧΙΛΛΕΑΣ Κ. ΑΧΑΡΝΩΝ 0–2
Στο 4’ ο Παπαχρήστου και στο 53’ ο Καρβούνης τα τέρματα  του Αχιλλέα.
Διαιτητές: Πανούτσος – Σοφιάς, Βασιλάκος.
ΓΕΡΑΚΑΣ: Ψυχογιός, Στακιάς (50’ Ανδριώτης), Φαρφαράς, Τοσσουνιάν, Ζούρας, Τσιροζίδης, Λούκαρης, Καραμολέγκος (57’ Μήλιος), Σταμόπουλος, Συμπλέβσκι (65’ Μηλιώνης), Καραγεώργος.
ΑΧΙΛΛΕΑΣ: Χαριτίδης, Αβραμόπουλος, Μπούλιας, Καραγιαννίδης, Μαγδαληνός, Μαραντίδης, Καρβούνης, Πούιου (65’ Μαυρουδής), Σταματόπουλος, Τσάκαλος (85’ Καλογήρου), Παπαχρήστου (87’ Γαϊτανάκης).


ΦΟΙΒΟΣ ΒΑΡΗΣ – ΣΥΚΑΜΙΝΟ 2-3 πέναλτυ (3-3)
Ο αγώνας άρχισε με μισή ώρα καθυστέρηση, λόγω αργοπορημένης προσέλευσης του ορισθέντος ιατρού.
Ο Φοίβος Βάρης άνοιξε το σκορ (1-0) στο 10’ και μόνο στο β’ ημίχρονο (55’) αντέδρασε το Συκάμινο, που ισοφάρισε (1-1) με τον Σουβατζή.
Λίγα λεπτά αργότερα, οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτυ και αποβολή παίκτη του Φοίβου. Το πέναλτυ εκτέλεσε εύστοχα ο Γαρυφάλλου κι έδωσε προβάδισμα στο Συκάμινο 1-2.
Πάντως, οι γηπεδούχοι κατάφεραν στο 85’ να ισοφαρίσουν 2-2 και να οδηγήσουν το ματς στην  παράταση.
Μάλιστα στο 95’ παρά το αριθμητικό τους μειονέκτημα, οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν 3-2! Αλλά οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 119’ με κεφαλιά του Καραμιχάλη.
Πιο τυχερό στην διαδικασία των πέναλτυ, το Συκάμινο πήρε την πρόκριση με 3-2!
Η σειρά των πέναλτυ:
1) Φοίβος: Απόκρουση Λεμπούσης 0-0.
1) Συκάμινο: Σουβατζής 0-1.
2) Φοίβος: Απόκρουση Λεμπούσης 0-1
2) Συκάμινο: Γκανούδης 0-2.
3) Φοίβος: Γκολ 1-2.
3) Συκάμινο: Γαρυφάλλου άουτ 1-2.
4) Φοίβος: Γκολ 2-2.
4) Συκάμινο: Καραμιχάλης 2-3.
5) Φοίβος: Άουτ 2-3.
Διαιτητές: Μαραγκού – Κ. Κορωνιάς, Θέμελης.


ΑΥΛΩΝΑΣ – ΑΡΤΕΜΙΣ 3-4 πέναλτυ (4-4)
Σε ματς-θρίλερ που έγινε στον Αυλώνα, η Άρτεμις προκρίθηκε στα πέναλτυ με 4-3, με μυθιστορηματικό ποδοσφαιρικό σενάριο!
Η Άρτεμις προηγήθηκε αρχικά με 2-0 και στην συνέχεια με 3-1, αλλά ο Αυλώνας ισοφάρισε 3-3 (με δύο τέρματα του Ελευθεριάδη) και ο αγώνας πήγε στην παράταση.
Ο Παλιοσπύρος, που είχε πετύχει το 1-2 στο 40’, έδωσε στην παράταση προβάδισμα στο σκορ (4-3) για τον Αυλώνα, με πέναλτυ που εκτέλεσε εύστοχα! Στην φάση του πέναλτυ απεβλήθη ο τερματοφύλακας της Αρτέμιδος και την θέση του πήρε ο επιθετικός Μητσιώνης.
Στο 120’ η Άρτεμις ισοφάρισε 4-4 και το παιχνίδι πήγε στα πέναλτυ!
Στην διαδικασία των πέναλτυ ο Μητσιώνης αναδείχθηκε σε μορφή του αγώνα, αφού απέκρουσε κτυπήματα των δύο σκόρερ του Αυλώνα (Παλιοσπύρου και Ελευθεριάδη), βοηθώντας τα μέγιστα την ομάδα του να προκριθεί στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.
Η σειρά των πέναλτυ:
1) Αυλώνας: Κούφο 1-0.
1) Άρτεμις: Απόκρουση Καλέμη 1-0.
2) Αυλώνας: Παλιοσπύρος, απόκρουση Μητσιώνη 1-0.
2) Άρτεμις: Γκολ 1-1.
3) Αυλώνας: Ελευθεριάδης, απόκρουση Μητσιώνη 1-1.
3) Άρτεμις: Γκολ 1-2.
4) Αυλώνας: Νακάι 2-2.
4) Άρτεμις: Γκολ 2-3.
5) Αυλώνας: Νάνος 3-3.
5) Άρτεμις: Γκολ 3-4.
Διαιτητές: Τσαλίκογλου – Γκόντα, Μπουτζουβής.

ΚΡΥΟΝΕΡΙ – ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ 0–2
Οι φιλοξενούμενοι εμφανίσθηκαν βελτιωμένοι και πιο αποτελεσματικοί, μετατρέποντας σε γκολ δύο από τις ευκαιρίες που τους παρουσιάσθηκαν. Δημεσπύρα και Αχιλλέας Κατσιούλης ήταν οι σκόρερς. Η φιναλίστρια ομάδα της περυσινής διοργάνωσης, το Κρυονέρι, έπαιξε αρκετά καλά αλλά μάλλον δεν είχε στο ..μυαλό της στην εφετινή διοργάνωση.
Διαιτητές: Κορδολαίμης – Δουλγεράκης, Γουργιώτης.
ΚΡΥΟΝΕΡΙ: Βέκιος, Σιατραβάνης, Κολὠτας (59’ Τζούνα), Λέκκας, Χουζούρης (70’ Ελευθερίου), Σ. Δεσύλλας (62’ Πειθής), Σταμούλης, Κανταρέλλης, Δρακόπουλος, Θανασούλης, Κεφάλας.
ΘΥΕΛΛΑ: Θεοφ. Κατσιούλης, Αράπης, Στάφα, Τσέλιος, Τασσόπουλος, Ντούνης, Χαρακτίδης (60’ Μπαξεβάνης), Ντόσκας, Αχ. Κατσιούλης, Αθανασόπουλος (72' Μαργέτης), Δημεσπύρα (73’ Γεραγωτέλλης).

ΚΑΛΥΒΙΑ – ΣΤΑΜΑΤΑ 5–1
Τα Καλύβια δεν δυσκολεύθηκαν να αποκλείσουν την Σταμάτα με 5-1 (ημίχρονο 2-0).
Ένα εύκολο απόγευμα για τα Καλύβια, που συνοδεύθηκε με ευρύ σκορ νίκης και πρόκριση, με αντίπαλο την Σταμάτα, που παρατάχθηκε με πολλές ελλείψεις και 12 συνολικά παίκτες!
Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο του αγώνα αλλά ήταν φλύαροι. Χρειάσθηκε να χάσουν οι φιλοξενούμενοι στο 25’ μια σπουδαία διπλή ευκαιρία (δοκάρι και απόκρουση του τερματοφύλακα) για να αφυπνισθούν και να …απειλήσουν.
Στο 28’ μετά από κόρνερ, ο Χριστόπουλος πλάσαρε από κοντά (1-0). Από το σημείο αυτό το παιχνίδι έδειχνε ότι είχε κριθεί, καθώς οι φιλοξενούμενοι δεν έδειχναν ιδιαίτερη αντίδραση…
Η σειρά των τερμάτων: 2-0 στο 33’ ο Μάτι. 3-0 στο 67΄πάλι ο Μάτι από ελεγχόμενη θέση οφ-σάιντ. 3-1 στο 68’ ο Σταύρου. 4-1 στο 78’ ο Χριστόπουλος. 5-1 στο 90’ ο Δ. Οικονομίδης.
Διαιτητές: Μπαλής – Καζάς, Δομούζης.
ΚΑΛΥΒΙΑ: Καρύμπας, Χάλαρης, Mιλούκα, Ευθ. Τσομπανάκης, Λάζαρης, Χασουράκης (80’ Ροκανάς), Μασουράκης (65’ Δ. Οικονομίδης), Δέδες, Χριστόπουλος, Μάτι, Θεοφ. Τσομπανάκης (55’ Καρελιώτης).
ΣΤΑΜΑΤΑ: Βλάχος, Χατζής, Μαυρίδης, Ντιούφ, Μανωλόπουλος, Κουκάι, Χρυσικόπουλος, Καυγαλάκης (60’ Σιαδήμας), Πέτριτς, Σταύρου, Μάγειρας.


* Με εντυπωσιακό γκολ του Πανουσόπουλου στο 110’, οι Νικητές νίκησαν στην παράταση την Λαυρεωτική και την απέκλεισαν από την συνέχεια του θεσμού. Στο 120’ ο Χαρίσης είχε δυνατό σουτ στο δοκάρι της Λαυρεωτικής.

* Ο Παμπαιανικός προκρίθηκε με νίκη εκτός έδρας 4-0 επί του Αστέρα Γλυκών Νερών (ημίχρονο 3-0). Τα τέρματα σημείωσαν οι Κατσικώστας (2), Μυρτάι, Κρητικός (πέναλτυ).

* Σχεδόν χωρίς αντίσταση απέκλεισε ο Διόνυσος τον Ραμνούντα με 3-0. Τα τέρματα σημείωσαν οι Στεφανίδης (8’ και 55’) και Σιδηρόπουλος (Δερμιτζόγλι), που είχε μπει ως αλλαγή (84’).



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money