Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014

ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ – ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ 4–1


Ο Άρης Βούλας υποτίμησε το Καπανδρίτι και χρειάσθηκε να καταβάλλει εξαιρετική προσπάθεια για να επιβληθεί τελικά με 4-1, σκορ που δεν ανταποκρίνεται στην εικόνα του αγώνα!
Το ισόπαλο (0-0) πρώτο ημίχρονο, δεν ήταν αρκετό για να «ξυπνήσει» τους γηπεδούχους…
Στο 47’ το Καπανδρίτι πέτυχε γκολ (0-1) με προβολή του Αθανασόπουλου σε κτύπημα κόρνερ. Τότε ο Άρης πήρε μπροστά και ως καλύτερη ομάδα στο γήπεδο επέβαλε το παιχνίδι του, έχοντας και την …διαιτητική βοήθεια!
Στο 58’ ισοφάρισε 1-1 ο Πέκωφ και στο 62’ το αποτέλεσμα γύρισε (2-1) με νέο τέρμα του Παπαγεωργίου. Στο ίδιο λεπτό απεβλήθη με κόκκινη κάρτα ο Σίνας για εξύβριση αντιπάλου (απάντησε σε βρισιά αντιπάλου του, που δεν απεβλήθη)!
Το 3-1 πέτυχε ο Παπαγεωργίου και το 4-1 ο Πέκωφ.
Σε πολύ μέτρια ημέρα η διαιτητής Ελ. Αντωνίου, έδωσε πολλά σφυρίγματα έδρας στον Άρη Βούλας ενώ οι φιλοξενούμενοι την κατηγορούν ότι ανέχθηκε την υβριστική (σχεδόν ρατσιστική) συμπεριφορά του πάγκου των γηπεδούχων προς αυτούς! Τραγικός στις υποδείξεις του ήταν και ο βοηθός Σπυρόπουλος, για τον οποίο οι φιλοξενούμενοι είναι κατηγορηματικοί ότι άφησε προκλητικά, τουλάχιστον 4 οφ-σάιντ υπέρ των γηπεδούχων (τα δύο μετετράπησαν σε γκολ)! Καλός ο βοηθός Β. Τζαφόλιας.
ΑΡΗΣ: Βασιλόπουλος, Σιδερόπουλος, Μήτσιος, Μπολοβίνος, Διακρούσης, Γ. Κυριακίδης, Κριλής, Φώσκολος (46’ Βεϊζάι), Παπαγεωργίου (77’ Διγενής), Παπαδημητρόπουλος, Πέκωφ.

ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ: Μπαχούμας, Κουτρώνας, Σωτήρχος, Σίνας, Νικολόπουλος, Αλία, Σ. Τσαλίδης (72’ Μπύρωσης), Αθανασόπουλος (63’ Βλάχος), Ν. Μελιράς (83’ Σδράλιας), Καραμπιτιάνης, Παπαθανασίου. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money