Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2014

ΑΝΟΙΞΗ – ΑΧΙΛΛΕΑΣ Κ. ΑΧΑΡΝΩΝ 3–4

Η ομάδα του Αχιλλέα Κάτω Αχαρνών

Ποδόσφαιρο αλάνας έπαιξαν οι αντίπαλοι, με χάρτινες άμυνες, σε ματς που στην διάρκειά του χάθηκαν πάρα πολλές ευκαιρίες αλλά επιτεύχθηκαν και 7 τέρματα!
Η τύχη έκλεινε με το μέρος του Αχιλλέα, που πήρε μια ακόμη νίκη και μάλιστα στην εκπνοή του παιχνιδιού.
Η Άνοιξη ουσιαστικά αδικείται από το αποτέλεσμα αφού έχασε πληθώρα ευκαιριών, τόσο στο πρώτο όσο και στο δεύτερο ημίχρονο…
Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν 0-1 με γκολ που πέτυχε στο 10’ ο Τσάκαλος. Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 15’ και το ημίχρονο έληξε 1-1.
Ο Αχιλλέας ξαναπροηγήθηκε (1-2) στο 55’ με τον Καρβούνη αλλά μέσα σε 8’ λεπτά η Άνοιξη κατάφερε να «γυρίσει» το ματς και να πάρει το προβάδισμα στο σκορ με 3-2 αφού σημείωσε δύο γκολ στο 58’ και στο 63’.
Με δύο ακόμη τέρματα του Καρβούνη (πέτυχε χατ-τρικ) με σουτ από την μεγάλη περιοχή (80’) και με πλασέ στην τελευταία φάση του αγώνα (95’), ο Αχιλλέας πήρε την απίστευτη νίκη με 3-4!
Διαιτητές: Αντ. Βλάχος – Μπουξμπάουμ, Σπίθας.
ΑΝΟΙΞΗ: Βιγλάκης, Ζώτος, Καντιδάκης (25’ Ζέγκος-Λακαφώσης), Κυριάκης, Αρτοποιάδης, Ι. Αθανασόπουλος (79’ Δανίκας), Μπουσδέκης, Λιγωμένος, Σκούρας, Παπιδάκης (86’ Λαγαστής), Δαρζέντας.
ΑΧΙΛΛΕΑΣ: Μανιώτης, Αβραμόπουλος, Γκέρτσος, Καραγιαννίδης (76’ Πούιου), Τσαναχτσίδης, Μαραντίδης, Καρβούνης, Λυμπερόπουλος (39’ λ.τρ. Τσέλιος, 69’ Κωστόπουλος), Σταματόπουλος, Τσάκαλος, Παπαχρήστου. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money