Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2014

ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ 3–1




Ο Σαρωνικός ήταν επιθετικά καταλυτικός! Ο Χαρίτος έκανε ό,τι ήθελε και δεν χρειάσθηκε παρά μόνο ένα ημίχρονο για να αναδειχθεί ο νικητής της «ανοιχτής» και ευχάριστης για τους θεατές αναμέτρησης… Η Βουλιαγμένη στάθηκε αρκετά καλά στον αγώνα αλλά έπεσε στην «καλή ημέρα» των γηπεδούχων…
Στο 24’ ο Τσώκος κέρδισε πέναλτυ, που εκτέλεσε ο Αλεξίου στο δοκάρι! Το γεγονός πείσμωσε τους παίκτες του Σαρωνικού, που αμέσως μετά (27’) με τον Τσώκο σκόρερ, πέτυχαν το 1-0.
Η Βουλιαγμένη αντέδρασε και ισοφάρισε (1-1) με γκολ του Μάριου, στο 31’, αφού πήρε τις κόντρες στην κορυφή της περιοχής και πλάσαρε τον Τζιβίλογλου.
Όμως οι γηπεδούχοι μέσα σε ένα τρίλεπτο (35’-38’) σημείωσαν δύο τέρματα, αλλάζοντας πάλι τις ισορροπίες. Στο 35’ ο Χαρίτος έδωσε στον Τσώκο που έκανε το 2-1 και στο 38’ μόνος του ο Χαρίτος «έγραψε» το 3-1. Μετά την σέντρα (39’), ο Τσιρλής είχε δοκάρι.
Στο β’ ημίχρονο οι αντίπαλοι φάνηκε να έχουν αποδεχθεί ότι είχε κριθεί το αποτέλεσμα του αγώνα. Πάντως, έγιναν αρκετές φάσεις μπροστά στα τέρματα δύο απ’ αυτές είναι άξιες αναφοράς: Η πρώτη ήταν το δοκάρι σε απ’ ευθείας κτύπημα φάουλ του Στ. Λιόλιου στο 48’ και η δεύτερη το σουτ του Χαρίτου στο 65’ που έδιωξε ο τερματοφύλακας Κατράνας.
Διαιτητές: Πανούτσος – Γκούγκαρης, Γκόντα.
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ: Τζιβίλογλου, Μαλατάνος, Γεσιλάι (75’ Μπούκης), Τσούνης, Κετέογλου, Τσιγαρίδας (60' Χατζημιχαηλίδης), Ζντράβα, Ντίνος (79' Τσόρακας), Χαρίτος, Αλεξίου, Τσώκος.
ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ: Κατράνας, Α. Λιόλιος, Αντάρτης, Κόκκαλης, Κυριαζόπουλος, Τσιρλής (46' Στ. Λιόλιος), Καρδαμίτσης, Μάριου, Γαγλίας, Κορδάς, Μάστορας (83' Μουτεσίδης).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money