Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2014

ΔΟΞΑ ΑΓ. ΑΝΝΑΣ – ΩΡΩΠΟΣ 2–3

Πανηγυρισμός παικτών του Ωρωπού μετά το τέλος του αγώνα στην Αγ. Άννα 

























Μεγάλο ντέρμπυ έγινε στο γήπεδο της Αγίας Άννας, με πρωταγωνίστρια την Δόξα, η οποία διατήρησε την υπεροχή στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα! 
Όμως η εμπειρία των παικτών της φιλοξενούμενης ομάδας και τα διαιτητικά λάθη, «έδωσαν» την νίκη στον Ωρωπό, που πανηγυρίζει…
Αν υπήρχε δικαιοσύνη στο ποδόσφαιρο, το σκορ του συγκεκριμένου αγώνα θα ήταν υπέρ των γηπεδούχων, αλλά οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να το «κλέψουν», γυρίζοντας στο β’ ημίχρονο το 2-1 σε 2-3, με τέρματα που αμφισβητούν ζωηρά για την εγκυρότητά τους οι γηπεδούχοι!
Το 0-1 έγινε στο 10’ με εύστοχο κτύπημα πέναλτυ του Θάνου. Λίγο πριν (8’) τραυματίσθηκε σοβαρά κι αντικαταστάθηκε ο Νικολάου της Δόξας, σε φάση που ο διαιτητής δεν έδειξε ούτε κίτρινη κάρτα για το αντιαθλητικό μαρκάρισμα στον παίκτη! 
Πάντως, στα αμέσως επόμενα λεπτά (12’) ο Τουτουντζής ισοφάρισε 1-1 και στο 25’ οι γηπεδούχοι αξιοποίησαν εκ νέου την υπεροχή τους με τέρμα του Σάββα, που τους έδωσε την πρωτοπορία στο σκορ (2-1).
Με σημαντικό λάθος του β’ βοηθού (υπέδειξε γκολ χωρίς να βρίσκεται στην ευθεία της φάσης για να διαπιστώσει εγκύρως αν η μπάλλα πέρασε την γραμμή τέρματος ή όχι), ο Ωρωπός ισοφάρισε στο 55’ με σκόρερ τον Κρομμύδα. Υπήρξαν έντονες (και μάλλον δικαιολογημένες) διαμαρτυρίες από πλευράς γηπεδούχων…
Οι διαμαρτυρίες εντάθηκαν περισσότερο με την σωστή αποβολή του Στέφου στο 60’ με 2η κίτρινη κάρτα. Ο διαιτητής επηρεάσθηκε και στο 66’ απέβαλε άδικα με 2η κίτρινη κάρτα τον Θάνο! 
Στην συνέχεια, νέες λανθασμένες υποδείξεις του βοηθού Χουλιάρα, ξεσήκωσαν τους φίλους των γηπεδούχων. Ο βοηθός δυστυχώς δεν βρισκόταν στην ευθεία των φάσεων…
Τελικά, στο 88’ η Δόξα ζήτησε πέναλτυ που δεν της δόθηκε και στην εξέλιξη της φάσης (89’) ο Ωρωπός πέτυχε με τον Μακρή το 2-3, που σφράγισε την νίκη των φιλοξενουμένων…
Μέτρια η διαιτησία του Μαργαρίτη, που προσπάθησε να συμβιβάσει τα «ασυμβίβαστα». Καλός ο βοηθός Β. Τζαφόλιας. Επικίνδυνος για την εξέλιξη του παιχνιδιού ο βοηθός Χουλιάρας!
ΔΟΞΑ: Παπαχριστόπουλος, Μαρμαράς, Σούλης, Ασημακόπουλος, Μπίκλης, Στέφος, Σάββας, Κωτσαδάμ (78’ Ζωγράφος), Νικολάου (8’ λ.τρ. Κυριακίδης), Γκίνι, Τουτουντζής (60’ Κολονίκης).
ΩΡΩΠΟΣ: Νικολάου, Δημητριάδης (84' Μακρής), Κανατάς (55’ Μηλακώτης), Γκλιάτης, Οικονομάκος, Αποστολάκης, Φιλλής, Μπραχιμάι, Κρομμύδας, Θάνος, Λάπα (50’ Κατερίνης).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money