Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014

ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ – ΑΤΛΑΝΤΙΣ 2–0

To 2-0 από τον Τσώκο 

Βελτιωμένος ο Σαρωνικός νίκησε 2-0 την Ατλαντίδα, με δύο γκολ από το πρώτο ημίχρονο.
Ο Σαρωνικός μπήκε μουδιασμένα στο παιχνίδι και η Ατλαντίς δημιούργησε (2’) την πρώτη μεγάλη ευκαιρία με τον Μπάμη. Όμως η μπάλλα για …τους δικούς της λόγους, δεν κατέληξε στα δίχτυα!
Η φάση αυτή αφύπνισε τους γηπεδούχους, που έκαναν αισθητή πίεση στην άμυνα των φιλοξενούμενων και στο 9’ με πλασέ του Ζντράβα πέτυχαν το 1-0.
Ακολούθησε διάστημα αμφίρροπης αναμέτρησης, καθώς ο Σαρωνικός είχε κόντρα τον αέρα και πρόσεχε περισσότερο την άμυνά του.
Όμως στο 45’ ο Τσώκος με περίτεχνη ενέργεια μέσα στην περιοχή και ωραίο βολέ σημείωσε το 2-0.
Στο β’ ημίχρονο οι γηπεδούχοι διατήρησαν τον έλεγχο του αγώνα και στο 73’ ο Ζντράβα έχασε σημαντική ευκαιρία, όταν βρέθηκε μόνος απέναντι στον τερματοφύλακα Γκούτσια αλλά έστειλε την μπάλλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Η συνέχεια ανήκε στους φιλοξενούμενους και στον Παρλακίδη, ο οποίος εξουδετέρωσε δύο σπουδαίες ευκαιρίες του Μπαμπαλούκα στο 75’ και του Μπερέτη στο 83’ και κράτησε ανέπαφη την εστία του.
Διαιτητές: Απ. Παπαδόπουλος – Γκούβας, Πειρασμάκης.
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ: Παρλακίδης, Μαλατάνος, Γεσιλάι, Τσούνης, Κετέογλου, Τσιγαρίδας (79’ Ματσάγγος), Ζντράβα (90’ Πάτσιος), Ντίνος (80’ Τοπάλογλου), Αλεξίου, Τσώκος.
ΑΤΛΑΝΤΙΣ: Γκούτσιας, Τρικαλίτης, Μπενέκος, Μπαμπαλούκας, Ξαγοράρης (46’ Χατζηκοκολάκης), Δριλάκης, Μπερέτης, Κάκαρης, Μπάμης (60’ Σκανδάλης), Πανόπουλος (80’ Mετόχου), Μπρέγκου. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money