Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014

ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ – ΔΙΟΝΥΣΟΣ 2-1




Παιχνίδι «από τα παλιά» έγινε στα Σπάτα, πραγματική ματσάρα, με δύναμη και απίστευτη διάθεση για την νίκη, κι από τις δύο ομάδες!
Ο Αήττητος μπήκε δυνατά στο ματς και κυριάρχησε στα πρώτα 30’ λεπτά, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να απειλήσει ουσιαστικά αφού η άμυνα του Διονύσου ανταποκρίθηκε στην πίεση αυτή. Σταδιακά, όμως, μέχρι το τέλος του α’ ημιχρόνου, ο Διόνυσος πήρε τον έλεγχο του ματς κι έχασε σε ένα λεπτό τρεις σημαντικές ευκαιρίες για γκολ: Μία με κεφαλιά του Σιδηρόπουλου την οποία εξουδετέρωσε ο Κονόμι και αμέσως μετά δύο διαδοχικά σουτ του Ζερμπίνη, τα οποία εξουδετέρωσε επίσης με υπερένταση (στο δεύτερο σουτ υπήρξαν διαμαρτυρίες ότι η μπάλα είχε περάσει την γραμμή τέρματος) ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων.
Το β’ ημίχρονο άρχισε όπως τελείωσε το α’, με τον Διόνυσο να υπερέχει. Μάλιστα, στο 73' προηγήθηκε (0-1) με γκολ που σημείωσε ο νεοεισελθών Στεφανίδης.
Στο 78’ όμως, ήλθαν τα πάνω κάτω καθώς αποβλήθηκε ο Καρατσίκος, με απευθείας κόκκινη για αντιαθλητικό παιχνίδι πάνω στον Κουλοχέρη.
Από το σημείο εκείνο, ο Αήττητος πήρε τον έλεγχο και ευτύχησε στο 85’ να ισοφαρίσει (1-1) με έξυπνη σε εκτέλεση κεφαλιά του Παργιανού και στο 90’ κατάφερε την ολική ανατροπή με σκόρερ τον Μασκλαβάνο.
Το σφύριγμα της λήξης βρήκε την ομάδα του Αήττητου να πανηγυρίζει την μεγάλη ανατροπή... Μετά την λήξη, υπήρξε μικρή ένταση με οπαδούς του Αήττητου, που πέταξαν ένα μπουκάλι στον τερματοφύλακα Πετράκη (κατά την αποχώρηση από τον αγωνιστικό χώρο), γεγονός που δημιούργησε την έκρηξη του παίκτη.
Καλή σε γενικές γραμμές η διαιτησία του Ανδρέα Βλάχου (Αχ. Παπαδόπουλος, Β. Γαλάνης), ελέγχεται όμως σε δύο περιπτώσεις πέναλτυ, μία για κάθε ομάδα. Ανατροπή του Δρόσου για τον Διόνυσο και χέρι του Ζαχαρόπουλου για τον Αήττητο.
ΑΗΤΤΗΤΟΣ: Κονόμι, Αργ. Φράγκος (60' Παππάς), Λύγκος, Μωυσιάδης, Ιορδ. Παπαδόπουλος, Κολάγκι, Κουλοχέρης, Παναγόπουλος (80' Μπέκας), Μασκλαβάνος, Παργιανός, Κ. Φράγκος (75’ Τούντας).
ΔΙΟΝΥΣΟΣ: Πετράκης, Χαρμπίλας, Τορλαχίδης (82' Μαρώλιας), Γκέσουρας, Ζαχαρόπουλος, Ράλλης, Σπανουδάκης (70' Στεφανίδης), Καρατσίκος, Ζερμπίνης, Δρόσος, Σιδηρόπουλος (82' Αλεξανδρόπουλος). 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money