Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2014

ΡΑΜΝΟΥΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ – ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ 1–2


Ο Ζντράβα, που εδώ σκοράρει κατά της Ατλαντίδος, κτύπησε πάλι στο Γραμματικό...

Ο Σαρωνικός νίκησε στο Γραμματικό τον Ραμνούντα με 2-1 και οι γηπεδούχοι είχαν νεύρα, καθώς ένας οπαδός τους πέταξε μια πέτρα εκτός αγωνιστικού χώρου και το ματς διεκόπη για λίγο. Το επεισόδιο έγινε όταν ο α’ βοηθός υπέδειξε πέναλτυ υπέρ του Σαρωνικού και ο διαιτητής επικύρωσε την υπόδειξή του.
Μετά το άγονο (0-0) α’ ημίχρονο, ο Σαρωνικός είχε ένα εξαιρετικό 20λεπτο (46’-66’), στην διάρκεια του οποίου δημείωσε τα δύο τέρματά του. Το πρώτο στο 52’ με τον Ταφίλ Ζντράβα (0-1) και το δεύτερο στο 65’ με εύστοχο κτύπημα πέναλτυ (σε ανατροπή του Χαρίτου) του Σωτήρη Αλεξίου (0-2).
Οι γηπεδούχοι, μετά τις έντονες διαμαρτυρίες, πήραν πρωτοβουλίες, πίεσαν περισσότερο και μεἰωσαν (1-2) στο 80’ με γκολ του Ραπτογιάννη. Προσπάθησαν και για την ισοφάριση αλλά δεν τα κατάφεραν.
Καλός ο διαιτητής Λάμπρος. Προβληματικοί (κυρίως με την συμπεριφορά τους) οι βοηθοί Δατσέρης και Χριστόπουλος.
ΡΑΜΝΟΥΣ: Στέφ. Κόλλιας, Κληρονόμος, Γρίβας, Σαββανίδης, Ν. Χαμάμης, Δημ. Κόλλιας, Μερκούρης (58’ Βλασσόπουλος), Ελ. Κόλλιας, Χατζηανδρέου, Κων. Κόλλιας (46’ Σαμανίδης), Ραπτογιάννης.
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ: Γ. Τζιβίλογλου, Μαλατάνος, Γεσιλάι, Θαν. Τσούνης, Χρ. Κετέογλου, Τσιγαρίδας (85’ Τσόρακας), Ζντράβα, Ντίνος, Χαρίτος, Αλεξίου, Τσώκος (74’ Χατζημιχαηλίδης).
* Η διοίκηση του Ραμνούντα ήταν πολύ προβληματισμένη με την άσχημη μεταχείριση που έχει από την Επιτροπή Διαιτησίας στους ορισμούς των αγώνων της. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο κ. Λάμπρος έχει ορισθεί σε 3 εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας του Γραμματικού (την 1η αγωνιστική Ραμνούς–Αφιδναϊκός 0-1, την 7η αγωνιστική Ραμνούς–Νίκη Δροσιάς 2-0 και την 10η αγωνιστική Ραμνούς–Σαρωνικός 1-2)!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money