Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2014

ΔΟΞΑ ΚΟΡΩΠΙΟΥ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΥΡΙΟΥ 1–2



Ο Ολυμπιακός Λαυρίου στάθηκε καλά αλλά ήταν και τυχερός που πήρε το τρίποντο στα Καλύβια, από την τυπικά γηπεδούχο Δόξα Κορωπίου, που άφησε πολύ καλές εντυπώσεις αλλά της έλειψε η τύχη! Στο α’ ημίχρονο, η Δόξα ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο διάστημα, αλλά προηγήθηκαν οι φιλοξενούμενοι στο 12’ με ατομική προσπάθεια και διαγώνιο πλασέ του νεαρού Έλενα (0-1). Το 1-1 έγινε στο 23’ με αυτογκόλ του Πούλου, σε πλασέ του Ψαράκη προς την κενή εστία. Προηγήθηκε στο 19’ σουτ στο δοκάρι του Ψαράκη μέσα από την μικρή περιοχή!
Στο 35’ ο Ψαράκης εκτέλεσε φάουλ και η μπάλλα αφού κτύπησε στο τείχος, κόπηκε εντός περιοχής από χέρι αμυνομένου. Το πέναλτυ εκτέλεσε ο τερματοφύλακας Παππάς αλλά ο εντυπωσιακός Καραμολέγκος απέκρουσε σώζοντας την εστία του.
Ο Ολυμπιακός Λαυρίου με την εμπειρία των παικτών του, πέτυχε το 1-2 στο 39’ με πλασέ μέσα από την μικρή περιοχή, του Τσίκλου.
Στο β’ μέρος η Δόξα κράτησε ανούσια υπεροχή με παιχνίδι κυρίως κέντρου. Πάντως, είχε ένα καλό σουτ του Κοτζάι άουτ και στο 88’ την καλύτερη φάση του β’ 45λέπτου, με καταπληκτική απόκρουση του Καραμολέγκου στο «Γ», σε δυνατό σουτ-φάουλ του Σύρου.
Εξαιρετική η διαιτησία των Μουξμπάουμ – Σπυρόπουλου, Αχ. Παπαδόπουλου.
ΔΟΞΑ: Παππάς, Σύρος, Λιούμης, Ξεφτεράκης, Στεφ. Παπαδόπουλος, Μπαρμπαρούσης (76' Ντούνης), Ντε Σόουζα, Μπονές (52' Αμπεντινάι), Δάβαρης (64' Κουμπέγια), Κοτζάι, Ψαράκης.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Καραμολέγκος, Χύκα (46' Βαφειάδης), Ρόσι, Σαλλάκου, Μπεργιάννης, Κουρτάνοβιτς, Παπαγεωργίου, Πούλος, Τσίκλος (75' Παράσχος), Βελετάκος, Έλενας (77' Μπουλάρι).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money