Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2014

ΚΟΥΒΑΡΑΣ – ΚΡΥΟΝΕΡΙ 1–2




Σημαντικής βαθμολογκής σημασίας νίκη σημείωσε το Κρυονέρι μέσα στον Κουβαρά, επί της δυνατής ομώνυμης ομάδας, με 2-1.
Έγινε καλό παιχνίδι, με πολλή δύναμη και μάλλον δίκαιο αποτέλεσμα. 
Το Κρυονέρι εκμεταλλεύθηκε την καλή του εμφάνιση και τις αντεπιθέσεις του και πέτυχε δύο γκολ που δεν μπόρεσε να ανταποδώσει ο Κουβαράς. Οι γηπεδούχοι μπήκαν κάπως χαλαροί στην αρχή του αγώνα (πιθανόν να υποτίμησαν τον αντίπαλό τους) και με την συμπλήρωση του 15λεπτου οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν (0-1) με κεφαλιά του Δρακόπουλου, κι αφού ο τερματοφύλακας Αποστολίδης έκανε λάθος υπολογισμό στην προσπάθειά του να κόψει την πορεία της μπάλλας προς τον σκόρερ.
Το ημίχρονο έληξε με αυτό το σκορ και στο πρώτο 20λεπτο του β’ μέρους, ο Κουβαράς βελτιώθηκε δραστικά, πήρε πρωτοβουλίες, δημιούργησε φάσεις και στο 61’ ισοφάρισε (1-1) με προβολή του Πλάκα, σε κεφαλιά-πάσα του Τζανή. Είχε ακόμη ένα δοκάρι, σε απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Κρυεμάντι.
Δεν πρόλαβαν όμως να χαρούν για πολύ οι γηπεδούχοι, καθώς στο 69’ ο Κεφάλας με σουτ μέσα από την περιοχή, από ασίστ του Δρακόπουλου, πέτυχε το 1-2.
Ακολούθησε πίεση του Κουβαρά και νέο δοκάρι στο 75’ σε πλασέ του Πλάκα, που βρέθηκε μόνος μπροστά στον Βέκιο! Δεν υπήρξαν άλλες σημαντικές ευκαιρίες, αφού το μεν Κρυονέρι κρατούσε καλά αμυντικά κι έβγαινε σε επικίνδυνες αντεπιθέσεις, οι δε παίκτες του Κουβαρά φαίνονταν κουρασμένοι από την υπερπροσπάθεια.
Καλή ήταν η διαιτησία του Αντιπαριώτη (Ντόστης, Καραθανάσης).
ΚΟΥΒΑΡΑΣ: Αποστολίδης, Καρράς (70' Χρ. Δημογιάννης), Θαν. Δημητρακόπουλος, Τζανής, Φουστέρης, Χρ. Δημητρακόπουλος, Αλεξίου (60' Ούτσικας), Κρυεμάντι, Ζατσελλάρι, Πλάκα, Μοιρασγεντής (46' Πίστας).
ΚΡΥΟΝΕΡΙ: Βέκιος, Σιατραβάνης, Σταμούλης (75' λ.τρ. Μαλάι), Χουζούρης, Κ. Πέππας, Σ. Δεσύλλας, Κανταρέλλης (65' λ.τρ. Κολώτας), Θανασούλης, Δρακόπουλος, Κεφάλας, Κοντόσταυλος (85' Ζούνα).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money