Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014

ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ – ΚΟΥΒΑΡΑΣ 1–1



Από ένα ημίχρονο διατήρησαν την υπεροχή οι δύο ομάδες στο γήπεδο της Ανθούσας (λόγω έργων στο γήπεδο Παλλήνης). Όμως και τα δύο τέρματα επιτεύχθηκαν στο β’ ημίχρονο, που ο Παλληνιακός είχε και δύο δοκάρια.
Ο Κουβαράς ήταν καλύτερος στο α’ μέρος και είχε ευκαιρίες με τον Ούτσικα (μόνος του, δεν βρήκε την μπάλλα), τον Τζανή (απέκρουσε ο Αραχωβίτης) και σε 1-2 ακόμη περιπτώσεις (με Πλάκα, Ζατσελλάρι, Αλεξίου).
Ο Παλληνιακός βελτιώθηκε στο β’ ημίχρονο και προειδοποίησε με προσπάθεια του Νάκου στο δοκάρι στο 48᾿. Αμέσως μετά (50’), οι γηπεδούχοι πέτυχαν το 1-0 σε φάση διαρκείας, όταν έστειλε αρχικά την μπάλλα εκ νέου στο δοκάρι ο Κούσης, στην συνέχεια ο Ευδαίμων απέκρουσε σουτ του Κοβάνη και τελικά ο Μπούρας σκοράρισε!
Όμως οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν (68’) με εκπληκτικό (σπάνιο σε εκτέλεση) διαγώνιο σουτ του Πλάκα, στο «Γ» της εστίας του Αραχωβίτη (1-1). Ακολούθησε διάστημα άκαρπης υπεροχής του Παλληνιακού και σωτήρια επέμβαση του Ευδαίμωνα (90’) σε τετ-α-τετ με τον Κοβάνη!
Διαιτητές: Μαλαμάς – Παπαδιώτης, Μακρής.
ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ: Αραχωβίτης, Νάκου, Κούσης, Αλ. Καλούδης, Γρηγορόπουλος, Ελ Γκαμάλ, Καββαδίας (78’ Μαργέλης), Κοβάνης, Καρπούζης (46’ Ρουφαγάλας), Κυριόπουλος (87’ Καραγιάννης).
ΚΟΥΒΑΡΑΣ: Ευδαίμων, Χελιώτης, Θαν. Δημητρακόπουλος, Καρράς, Τζανής, Χρ. Δημητρακόπουλος, Αλεξίου (85' Μοιρασγεντής), Κρυεμάντι, Ζατσελλάρι, Πλάκα, Ούτσικας (55' Πίστας).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money