Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2014

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ 11ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ



ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ-ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ 0-0
ΔΟΞΑ ΑΓ. ΑΝΝΑΣ – ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ 1–3
Ήσυχο ματς, κι εύκολη επικράτηση του Νικολακάκη με 3-1 επί της Δόξας, που ήταν καλή μόνο στο πρώτο 30λεπτο.
Το 0-1 ο Καβάσης στο 43’, ο οποίος είχε και δοκάρι στο 50’.
Νέο δοκάρι στο 53’ από τον Μητσέα και το 0-2 από τον Εγιουρούμ στο 62’. Ο ίδιος παίκτης (Εγιουρούμ) σημείωσε και το 0-3 στο 72’.
Η Δόξα μείωσε για το τελικό 1-3 με κτύπημα πέναλτυ του Κωτσαδάμ, που κέρδισε ο Σάββας.
Διαιτητές: Μαλαμάς – Βάλλας, Δατσέρης.
ΔΟΞΑ: Παπαχριστόπουλος, Μαρμαράς, Σούλης, Ασημακόπουλος, Μπίκλης, Στέφος, Σάββας, Κωτσαδάμ, Τουτουντζής, Γκίνι, Πρίνος.
ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ: Χρ. Παπαδόπουλος, Πανίδης (70’ Κωνσταντόπουλος), Νίκας, Ν. Παπαδόπουλος, Δημάκης, Μητσέας, Καλλέρης (55’ λ.τρ. Λαζαρίδης), Κούλε, Καβάσης (65’ Τέρζιεφ), Πιτσούνης, Εγιουρούμ.

ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ – ΑΦΙΔΝΑΪΚΟΣ 1–2
Έκπληξη πρώτου μεγέθους πραγματοποιήθηκε στην Βούλα, όπου ο φιλοξενούμενος Αφιδναϊκός νίκησε τον γηπεδούχο Άρη με 2-1. Η νίκη αυτή αποδεικνύει ότι οι διαφορές των ομάδων στην Β’ κατηγορία είναι πολύ μικρές και τόσο η άνοδος όσο και ο υποβιβασμός, θα κριθούν στο ..νήμα!
Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν μόλις στο 1’ λεπτό με σκόρερ τον Παπαγεωργίου (1-0). Οι φιλοξενούμενοι στο 25’ ισοφάρισαν (1-1) με γκολ του Γιάννη Νικολάου. Έτσι έληξε το ημίχρονο.
Στο β’ μέρος ο Άρης είχε σημαντικές ευκαιρίες να σκοράρει αλλά τις έχασε. Ο Μπολοβίνος είχε κεφαλιά στο δοκάρι και ακολούθησαν 2 φάσεις που οι αμυντικοί των φιλοξενουμένων έσωσαν την εστία τους αποκρούοντας επί της γραμμής τέρματος!
Σιγά-σιγά ο Αφιδναϊκός ισορρόπησε το ματς και «βγήκε» σε αντεπιθέσεις. Στο 70’ ο Καμηλάκης είχε σουτ στο δοκάρι και στο 80’ έγινε το 1-2 με αυτογκόλ του Κριλή (σε κτύπημα κόρνερ, έπιασε κεφαλιά προς τα πίσω, που έστειλε την μπάλλα ψηλά στην γωνία του Βασιλόπουλου)!
Καλή η διαιτησία των Μπουξμπάουμ – Βιτσεντζάτου, Ρούντου.
ΑΡΗΣ: Βασιλόπουλος, Σιδερόπουλος, Μήτσιος, Μπολοβίνος, Διακρούσης, Γ. Κυριακίδης, Βεϊζάι (83’ Διγενής), Γιονγκσούνγκ (46’ Πέκωφ), Παπαγεωργίου, Παπαδημητρόπουλος, Κριλής.
ΑΦΙΔΝΑΪΚΟΣ: Μορφονιός, Κουτσούκος, Καραμήτρος, Π. Νικολάου, Άλι, Ζουβερέλλης, Τάτσης, Κλισί, Γάγγας (46’ Δημόπουλος), Ι. Νικολάου (81’ Καμηλάκης), Ζαχαρόπουλος (84' Νυχάς).

ΝΙΚΗΤΕΣ – ΩΡΩΠΟΣ 1–3
Ο Ωρωπός επανήλθε στις νίκες αφού επιβλήθηκε με 3-1 των Νικητών, στην Ανθούσα. Μάλιστα, εκμεταλλεύθηκε το παραπάτημα του Άρης Βούλας και πέρασε πάλι στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας.
Οι φιλοξενούμενοι ήταν ανώτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και προηγήθηκαν (0-1) με τον  Γκλιάτη στο 23'.
Ελάχιστες ήταν οι φάσεις μπροστά στις δύο εστίες κατά το β’ ημίχρονο. Πάντως ο Ωρωπός ευτύχησε να σημειώσει 2 ακόμη τέρματα, με τον  Κρομμύδα στο 70' και τον Θάνο στο 78'.
Οι γηπεδούχοι μείωσαν για το τελικό 1-3 με εύστοχο κτύπημα πέναλτυ του Χαρίση στο 90'.
Πολύ καλή η διαιτησία των Σπίθα – Κάλλη, Αχ. Παπαδόπουλου.
ΝΙΚΗΤΕΣ: Κατσής, Τζέγια, Σαββίνος, Ευστ. Αντωνόπουλος, Κορωνιάς (46’ Παν. Αντωνόπουλος), Σωτηρόπουλος (73’ Τουλόπουλος), Χαρίσης, Καραμάνος, Τσουκαλάς, Λεμονής (60’ Σταθόπουλος), Πετράι.
ΩΡΩΠΟΣ: Νικολάου, Λάπα, Αμπάζι, Γκλιάτης, Κατερίνης, Αποστολάκης, Φιλλής (76’ Οικονομάκος), Μήτρου, Κρομμύδας (67’ Μακρής), Θάνος, Δημητριάδης (81’ Μπραχιμάι).

ΑΡΤΕΜΙΣ – ΑΧΙΛΛΕΑΣ Κ. ΑΧΑΡΝΩΝ 4–0
Η Άρτεμις μπήκε «φουριόζα» στο παιχνίδι, προηγήθηκε 2-0 στο πρώτο πεντάλεπτο, κι έκανε τα πράγματα εύκολα για την τελική της επικράτηση με 4-0 επί του μέτριου Αχιλλέα, που δεν αντέδρασε σύμφωνα με τις ανάγκες της δύσκολης αναμέτρησης.
Μόλις στο 3’ ο Μίχο πέτυχε το 1-0 και στο 5’ πάλι ο Μίχο κέρδισε πέναλτυ, που εκτέλεσε εύστοχα ο Βασιλείου (2-0). Σιγά-σιγά ο Αχιλλέας βελτίωσε την απόδοσή του, και μέχτι την λήξη του ημιχρόνου έφθασε κοντά στο γκολ 4 φορές με τους Σταματόπουλο (16’), Τσάκαλο (22’) και Παπαχρήστου (32’ και 35’) αλλά ο τερματοφύλακας Καρυστινός είχε καλές επεμβάσεις και η εστία του δεν παραβιάσθηκε. Αντίθετα, σε επίθεση των γηπεδούχων στο 28’, ο Ζήκος είχε σουτ-λόμπα στο οριζόντιο δοκάρι του Μανιώτη.
Το δεύτερο ημίχρονο δεν προσέφερε ούτε διαφορετικό ρυθμό ούτε κάποια ανατροπή του σκορ. Κύλησε μοιρασμένο και μάλιστα στο 81’ ο Σερμαγιάς σημείωσε με πλασέ το 3-0!
Όταν πλέον ο Αχιλλέας έμεινε με 10 παίκτες (83’) λόγω αποβολής του Γκολλόσι με απευθείας κόκκινη κάρτα, για δυνατό κτύπημα στον Βασιλείου, οι φιλοξενούμενοι απλά περίμεναν την λήξη του αγώνα. Ακριβώς στο 90’, ο Αϊδώνης έκανε σέντρα από πλάγια και με πλασέ στην κίνηση ο Καζάλας διαμόρφωσε το τελικό 4-0.
Διαιτητές: Γιαλούρης – Δουλγεράκης, Λάμπρος.
ΑΡΤΕΜΙΣ: Καρυστινός, Βογιατζόγλου (73' Σωτηρόπουλος), Καζάλας, Βασιλείου, Στουραΐτης, Ζήκος, Δαρβής (34’ λ.τρ. Σερμαγιάς), Καρόκης, Μίχο (85' Μητσιώνης), Τζούτζι, Αϊδώνης.
ΑΧΙΛΛΕΑΣ: Μανιώτης, Αβραμόπουλος, Γκέρτσος, Τσαναχτσίδης, Μαγδαληνός (46' Κωστόπουλος), Μαραντίδης, Καραγιαννίδης (56' Καλογήρου), Μπούλιας (71' Γκολλόσι), Σταματόπουλος, Τσάκαλος, Παπαχρήστου.

ΚΑΛΥΒΙΑ – ΝΙΚΗ ΔΡΟΣΙΑΣ 1–0
Τα Καλύβια υπερείχαν σ’ όλη την διάρκεια του αγώνα αλλά κατάφεραν να σκοράρουν μόλις στο 90’ και να επικρατήσουν στο γήπεδό τους, της αγωνιστικής αλλά επιθετικά ακίνδυνης Νίκης Δροσιάς με 1-0. Έτσι, οι γηπεδούχοι διατήρησαν το αήττητο της έδρας τους (3 νίκες, 2 ισοπαλίες) σε 5 εφετινές εντός έδρας συναντήσεις για το πρωτάθλημα. Αντίθετα, η Νίκη έχει μόνο μία ισοπαλία εκτός έδρας (σε 6 αγώνες).
Το τέρμα που έκρινε την αναμέτρηση, πέτυχε ο Τίμος Τσομπανάκης με εύστοχο κτύπημα πέναλτυ στο 91’ λεπτό. Την «εσχάτη των ποινών» κέρδισε ο Δ. Οικονομίδης.
Καλοί οι διαιτητές: Ανδρ. Βλάχος – Μήταρης, Δ. Τζαφόλιας.
ΚΑΛΥΒΙΑ: Παπαϊωάννου, Λ. Καραγιάννης, Ι. Δέδες, Ευθ. Τσομπανάκης, Λάζαρης, Χασουράκης (46’ Χριστόπουλος), Θεοφ. Τσομπανάκης (61’ Καρελιώτης), Μασουράκης, Δημ. Οικονομίδης, Σερμπενιάδης (74’ Χάλαρης), Μάτι.
ΝΙΚΗ: Πολεμίτης, Κούζας, Παναγιωτίδης, Κλ. Μπέτσης (46’ Μαγγίνας), Σκριβάνος, Μπιτάκος, Κιούρκος (72’ Ποροτσίδης), Μηλιώτης, Τσαβδαρίδης, Λιβαθινός, Χαμζάι.

ΔΙΟΝΥΣΟΣ – ΑΤΛΑΝΤΙΣ 0–0
Ο Διόνυσος μπήκε δυνατά στο παιχνίδι, διατήρησε την υπεροχή αλλά δεν απείλησε ουσιαστικά την Ατλαντίδα, η οποία περίμενε να «κτυπήσει» με αντεπιθέσεις. Πάντως, ο Ζερμπίνης είχε σουτ-φάουλ στο δοκάρι, ανησυχώντας την άμυνα αι τον τερματοφύλακα Γκούτσια.
Στο β’ ημίχρονο η Ατλαντίδα προσπάθησε, κι έγινε πιο απειλητική. Μάλιστα, παραλίγο να προηγηθεί στο 60', όταν σε εκτέλεση φάουλ του Δριλάκη και λανθασμένη εκτίμηση του τερματοφύλακα Βάγγερ, η μπάλλα κτύπησε στο δοκάρι!
Λίγο νωρίτερα οι γηπεδούχοι είχαν ανεπανάληπτο τετ-α-τετ που έχασε ο Σπανουδάκης, ο οποίος πλάσαρε άουτ από εξαιρετική θέση. Το υπόλοιπο παιχνίδι κύλησε χωρίς άλλη κλασσική ευκαιρία, αλλά με λίγες καλές στιγμές κυρίως από πλευράς Διονύσου. Το σφύριγμα της λήξης βρήκε την ομάδα της Ατλαντίδος ικανοποιημένη από το θετικό αποτέλεσμα και απογοητευμένη αυτή του Διονύσου για την νέα απώλεια βαθμών.
Διαιτητές: Μπερέτας – Σπυρόπουλος, Καρράς.
ΔΙΟΝΥΣΟΣ: Βάγγερ, Χαρμπίλας, Ζαχαρόπουλος (80’ Παξιμάδης), Γκέσουρας, Κώνστας, Ράλλης, Σπανουδάκης (58' Αλεξανδρόπουλος), Μαρώλιας, Ραυτακόπουλος (46’ Σιδηρόπουλος), Δρόσος, Ζερμπίνης.
ΑΤΛΑΝΤΙΣ: Γκούτσιας, Τρικαλίτης, Μπενέκος, Ξαγοράρης, Μπαμπαλούκας, , Χαμπέρης, Μπερέτης (79’ Τσουράκης), Δριλάκης, Τσαδήμας, Πανόπουλος (90’ Μετόχου), Χατζηκοκολάκης (66’ Μπάμης).

ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ 3–1
Ο Σαρωνικός ήταν επιθετικά καταλυτικός! Ο Χαρίτος έκανε ό,τι ήθελε και δεν χρειάσθηκε παρά μόνο ένα ημίχρονο για να αναδειχθεί ο νικητής της «ανοιχτής» και ευχάριστης για τους θεατές αναμέτρησης… Η Βουλιαγμένη στάθηκε αρκετά καλά στον αγώνα αλλά έπεσε στην «καλή ημέρα» των γηπεδούχων…
Στο 24’ ο Τσώκος κέρδισε πέναλτυ, που εκτέλεσε ο Αλεξίου στο δοκάρι! Το γεγονός πείσμωσε τους παίκτες του Σαρωνικού, που αμέσως μετά (27’) με τον Τσώκο σκόρερ, πέτυχαν το 1-0.
Η Βουλιαγμένη αντέδρασε και ισοφάρισε (1-1) με γκολ του Μάριου, στο 31’, αφού πήρε τις κόντρες στην κορυφή της περιοχής και πλάσαρε τον Τζιβίλογλου.
Όμως οι γηπεδούχοι μέσα σε ένα τρίλεπτο (35’-38’) σημείωσαν δύο τέρματα, αλλάζοντας πάλι τις ισορροπίες. Στο 35’ ο Χαρίτος έδωσε στον Τσώκο που έκανε το 2-1 και στο 38’ μόνος του ο Χαρίτος «έγραψε» το 3-1. Μετά την σέντρα (39’), ο Τσιρλής είχε δοκάρι.
Στο β’ ημίχρονο οι αντίπαλοι φάνηκε να έχουν αποδεχθεί ότι είχε κριθεί το αποτέλεσμα του αγώνα. Πάντως, έγιναν αρκετές φάσεις μπροστά στα τέρματα δύο απ’ αυτές είναι άξιες αναφοράς: Η πρώτη ήταν το δοκάρι σε απ’ ευθείας κτύπημα φάουλ του Στ. Λιόλιου στο 48’ και η δεύτερη το σουτ του Χαρίτου στο 65’ που έδιωξε ο τερματοφύλακας Κατράνας.
Διαιτητές: Πανούτσος – Γκούγκαρης, Γκόντα.
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ: Τζιβίλογλου, Μαλατάνος, Γεσιλάι (75’ Μπούκης), Τσούνης, Κετέογλου, Τσιγαρίδας (60' Χατζημιχαηλίδης), Ζντράβα, Ντίνος (79' Τσόρακας), Χαρίτος, Αλεξίου, Τσώκος.
ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ: Κατράνας, Α. Λιόλιος, Αντάρτης, Κόκκαλης, Κυριαζόπουλος, Τσιρλής (46' Στ. Λιόλιος), Καρδαμίτσης, Μάριου, Γαγλίας, Κορδάς, Μάστορας (83' Μουτεσίδης).

ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ – ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ 0–0
Δυνατό και αμφίρροπο παιχνίδι, με αρκετές φάσεις στο β’ ημίχρονο. Στο α’ ημίχρονο έγινε παιχνίδι κέντρου, χωρίς σημαντικές ευκαιρίες. Στο β’ μέρος οι γηπεδούχοι πήραν κάποιες πρωτοβουλίες αλλά εμφανής ήταν η πίεση των φιλοξενουμένων, που έφθασαν πολλές φορές σε θέση βολής αλλά ποτέ δεν ολοκλήρωσαν τις πολύ καλές προσπάθειές τους. Μάλιστα, το Καπανδρίτι είχε στο 63’ ψηλοκρεμαστό σουτ του Μάριου Τσαλίδη, που «έγλειψε» το οριζόντιο δοκάρι του Σπανού. Ο Παθιακάκης είχε κορυφαίο τον Ντρένοβα, που μοίραζε παιχνίδι στους νεαρούς συμπαίκτες του αλλά εκείνοι δεν πέτυχαν ποτέ γκολ!
Διαιτητές: Απ. Παπαδόπουλος – Μπέκας, Μπαλλής.
ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ: Σκούρας, Κουτρώνας, Σελίστα, Νικολόπουλος, Σίνας, Αλία, Μαρ. Τσαλίδης (83’ Τρ. Σδράλιας), Ειρ. Αθανασόπουλος, Λαμπρόπουλος (75’ Βλάχος), Καραμπιτιάνης, Παπαθανασίου.
ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ: Σπανός, Τζάος, Τσάλας, Κ. Τασιούδης, Αντεριώτης, Κουλούρης (76’ Μπότζιος), Μέρο, Μ. Τασιούδης (46’ Ρόμπολας), Μυλωνάς, Ντρένοβα, Μπάσολι (60’ Ράπτης).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money