Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014

ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΚΑΛΥΒΙΑ 1–0


Πoλύ σημαντικής βαθμολογικής σημασίας νίκη σημείωσε γηπεδούχος η Βουλιαγμένη με 1-0 επί των Καλυβίων, που έπαιξαν καλύτερα σχεδόν σε όλη την διάρκεια του αγώνα αλλά η Βουλιαγμένη σε αντεπίθεση στο 18’ πέτυχε τέρμα με σκόρερ τον Μάστορα και πήρε τους 3 βαθμούς. Ήταν η δεύτερη συνεχόμενη νίκη της και πλέον η ψυχολογία της ομάδας βρίσκεται στα …ύψη!
Τα Καλύβια υποτίμησαν τον αντίπαλό τους, κι έχασαν σωρεία ευκαιριών, μέχρι το τελευταίο λεπτό της συνάντησης… Μάλιστα, υπήρξε εκνευρισμός από παίκτες εκτός 18άδας και οπαδούς των Καλυβίων, με αποτέλεσμα να συμπλακούν με φίλους της Βουλιαγμένης.
Το Δ.Σ. του Α.Ο. Βουλιαγμένης με ανακοίνωσή του καταδίκασε τα έκτροπα των εν λόγω οπαδών και παικτών του ΠΑΟ Καλυβίων αλλά εξήρε και την στάση των παραγόντων της ομάδας των Καλυβίων, για την άψογη στάση τους στα επεισόδια, τα οποία δεν είχαν να κάνουν με την εξέλιξη του αγώνα. «Ο ΠΑΟ Καλυβίων και η Βουλιαγμένη θα είναι πάντα “αδελφά σωματεία” ό,τι και να κάνουν μερικοί ανεγκέφαλοι», επισημαίνεται στην ανακοίνωση.
Από την πλευρά της, η διοίκηση των Καλυβίων, με ανακοίνωσή της «καταδίκασε απερίφραστα τα θλιβερά γεγονότα που διαδραματίσθηκαν στις κερκίδες του γηπέδου της Βουλιαγμένης, στο περιθώριο του αγώνα» και υπογράμμισε χαρακτηριστικά: «Τονίζουμε πως δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα με τους παράγοντες της ομάδας της Βουλιαγμένης, με τους οποίους μας ενώνει η κοινή προσπάθεια για την εξέλιξη και κυρίως την προάσπιση του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου. Δυστυχώς, όμως, όπως κι αυτοί έτσι κι εμείς, δεν μπορούμε να ελέγξουμε τους ανεγκέφαλους που περιφέρονται στα γήπεδα. Αδυνατούμε να καταπολεμήσουμε την βλακεία. Δυστυχώς, η βλακεία είναι αήττητη»…
Πολύ καλή ήταν η διαιτησία των Μαργαρίτη – Μπέκα, Χουλιάρα. Δυστυχώς ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου της Βουλιαγμένης ήταν σε κακή κατάσταση, λόγω της έντονης βροχόπτωσης των προηγουμένων ημερών.
ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ: Κατράνας (56' Τσουνάκης), Μάστορας, Αντάρτης, Α. Λιόλιος, Κόκκαλης (46’ Κυριαζόπουλος),Τσιρλής, Καρδαμίτσης, Μανταλώζης, Μάριου, Κορδάς (80' Μπακάλης), Γαγλίας.
ΚΑΛΥΒΙΑ: Παπαϊωάννου, Λ. Καραγιάννης, Μιλούκα, Ευθ. Τσομπανάκης, Λάζαρης, Χασουράκης, Μάτι, Ι. Δέδες, Χριστόπουλος, Σερμπενιάδης, Θεοφ. Τσομπανάκης (46’ Δ. Οικονομίδης).

* Η διοίκηση και οι συμπαίκτες του Σωτήρη Κατράνα, ευχήθηκαν ολόψυχα «περαστικά» από τον τραυματισμό του στον αγώνα με τα Καλύβια. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money