Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014

ΚΟΥΒΑΡΑΣ – ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ 0–4























Η Θύελλα πέρασε νικηφόρα από τον Κουβαρά με 4-0 αλλά δεν άφησε και τις καλύτερες εντυπώσεις στους θεατές του αγώνα, μερικοί από τους οποίους (προφανώς φίλοι της ομάδας της Ραφήνας) στο τέλος του α’ ημιχρόνου, που δεν υπήρχε αποτέλεσμα (0-0), την αποδοκίμασαν!
Ο Κουβαράς διατήρησε σαφή υπεροχή στο πρώτο ημίχρονο, κι έχασε σημαντικές ευκαιρίες ν’ ανοίξει το σκορ, σε αντίθεση με την Θύελλα, οι παίκτες της οποίας μόνο μετά το 0-1 στο 55’, εκμεταλλεύθηκαν το ψυχολογικό (κυρίως) πέσιμο των γηπεδούχων και κατάφεραν στο υπόλοιπο του παιχνιδιού να πετύχουν συνολικά 4 γκολ, με χατ-τρικ του Αθανασόπουλου!
Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη διπλή ευκαιρία στο 10’, όταν η μπάλλα από σουτ του Κρυεμάντι βρήκε το οριζόντιο δοκάρι και στην επιστροφή της, ο Πλάκα δεν κατάφερε να πλασάρει. Στο 18’ απεβλήθη από τον αγωνιστικό χώρο, χωρίς λόγο, ο προπονητής των γηπεδούχων Σπύρος Κοντός! Οι φιλοξενούμενοι είχαν (όλα κι όλα) δύο σουτ με τον Μαργέτη στο 26’ και τον Χαρακτίδη στο 42’, που απεσόβησε εύκολα ο τερματοφύλακας Αποστολίδης.
Στο δεύτερο ημίχρονο η Θύελλα μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και πήρε τον έλεγχο του παιχνιδιού. Στο 47’ ο Μαργέτης έχασε ευκαιρία και στο 55’ ο Αθανασόπουλος πέτυχε το 0-1 με σουτ μέσα από την περιοχή, ύστερα από πάσα του Χαρακτίδη (είχε προηγηθεί οφ-σάιντ του Ντόσκα που δεν υπεδείχθη).
Το 0-2 έγινε πάλι από τον Αθανασόπουλο στο 67’ με κεφαλιά, ύστερα από σέντρα του Ντούνη και στο 75’ ο ίδιος παίκτης τριπλασίασε τα τέρματα, με γκολ «καρμπόν» του πρώτου.
Το τελικό 0-4 έκανε ο Τασσόπουλος στο 89’.
Διαιτητές: Δραγάτης – Μακρής, Ρούντος.
ΚΟΥΒΑΡΑΣ: Αποστολίδης, Φεϊζούλα, Αθαν. Δημητρακόπουλος (77' Παπανικολάου), Καρράς, Τζανής, Αλεξίου, Κρυεμάντι, Χρ. Δημητρακόπουλος, Πλάκα, Ζατσελλάρι (70' Πρίφτης), Μοιρασγεντής (47' Πίστας).

ΘΥΕΛΛΑ: Πάντος, Τσέλιος, Στάφα, Μανουσάκης (72' Προδρόμου), Τασσόπουλος, Ντούνης (78' Αράπης), Χαρακτίδης, Ντόσκας, Αθανασόπουλος (78' Αχ. Κατσιούλης), Κατσούγκρης, Μαργέτης. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money