Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2014

ΠΡΩΤΕΑΣ Π. ΦΩΚΑΙΑΣ – ΚΟΥΒΑΡΑΣ 0–2

Το γκολ - πέναλτυ του Πλάκα (0-2) 

Μεγάλη και δίκαιη νίκη του Κουβαρά (2-0) στο τοπικό ντέρμπυ με τον γηπεδούχο Πρωτέα, που για άλλη μια φορά στην έδρα του δεν είχε καλή απόδοση.
Ο Κουβαράς ακολούθησε έξυπνη τακτική καθώς ο «υπεροπτικός» Πρωτέας τον υποτίμησε… Οι φιλοξενούμενοι παρατάχθηκαν με ενισχυμένη άμυνα κι επιδίωξαν με αντεπιθέσεις να αξιοποιήσουν όποια ευκαιρία δημιουργούσαν. Στο 15’ ο β’ βοηθός σταμάτησε λανθασμένα επίθεση του Κουβαρά.
Οι γηπεδούχοι δεν έδωσαν την σημασία που έπρεπε στον αντίπαλό τους, και το πλήρωσαν! Υστέρησαν οργανωτικά και κατά συνέπεια δεν είχαν επιθετικές λύσεις. Δεν είναι τυχαίο ότι απείλησαν μόνο με ένα σουτ του Σταμόπουλου στο 75’ και με μία φάση για γκολ στις καθυστερήσεις, που απέκρουσε ο Αποστολίδης.
Ο Κουβαράς πέτυχε το 0-1 στο 65’ με τον Κρυεμάντι, ο οποίος δέχθηκε εξαιρετική πάσα στον κενό χώρο από τον Ζατσελλάρι.
Το 0-2 έγινε στο 82’ με εύστοχο κτύπημα πέναλτυ του Πλάκα (σε χέρι του Μπούσκου).
Εντύπωση προκάλεσε ο ορισμός του (καλού) διαιτητή Βασ. Λάμπρου, που είχε διαιτητεύσει πρόσφατα και τον αγώνα Μαρκό-Κουβαρά 0-0. Τότε είχε διαμαρτυρηθεί έντονα ο Κουβαράς για την διαιτησία του. Ίσως γι’ αυτόν τον λόγο παρακολούθησαν το παιχνίδι αρκετά μέλη της διοίκησης της ΕΠΣΑΝΑ, παρά τις κακές καιρικές συνθήκες! Βοηθοί ήταν οι Γουργιώτης και Γουρνιάς.
ΠΡΩΤΕΑΣ: Θωμόπουλος, Μακροδημήτρης, Σταμόπουλος, Μπούσκος, Ποστόλης, Κατσούλας (67' Γεωργίου), Λέκα (46' Φέκας, 58' λ.τρ. Ρωμαΐδης), Μινάι, Μαραγκός, Παπαντζίμας, Μαμάκος.

ΚΟΥΒΑΡΑΣ: Αποστολίδης, Φεϊζούλα, Θαν. Δημητρακόπουλος (90' Δημητρόπουλος), Καρράς, Τζανής, Αλεξίου, Κρυεμάντι, Χρ. Δημητρακόπουλος, Πλάκα (85' Παπανικολάου), Ζατσελλάρι (72' Πίστας), Μοιρασγεντής.  


Το 0-1 από τον Κρυεμάντι 
Φάση από τον αγώνα

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money