Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2014

ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ – ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ 0–2



Καλύτερη ομάδα ο Άρης Βούλας, πέτυχε ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο και νίκησε στον Άγ. Στέφανο τον Παθιακάκη με 2-0. Αρκετές παρεξηγήσεις και επεισόδια σημάδεψαν το παιχνίδι τόσο μέσα όσο κι έξω από τον αγωνιστικό χώρο. Αποτέλεσμα ήταν να αποβληθεί νωρίς ο προπονητής του Παθιακάκη Γιάννης Παπασταματίου και στο 83’ ο Γκέος με απευθείας κόκκινη κάρτα.
Η ομάδα του Παθιακάκη είναι σφόδρα ενοχλημένη από τον τρόπο που την «μεταχειρίσθηκε» η διαιτησία (πολλές κάρτες, διακοπή επιθέσεων κλπ)… Πάντως, ορισμένοι οπαδοί του γηπεδούχου με τις φωνές και τις βρισιές τους, δημιούργησαν άσχημο κλίμα στο γήπεδο.
Ο Άρης Βούλας πέτυχε το 0-1 με τον Μπολοβίνο στο 43’ και το 0-2 στο 75’ με τον Κριλή, δηλαδή σε κρίσιμα σημεία του αγώνα, την ώρα που οι γηπεδούχοι προσπαθούσαν να βρουν ρυθμό. Στο 8’ οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα ότι ο τερματοφύλακας Σπανός ανέτρεψε τον εφορμούντα για γκολ Παπαγεωργίου (εκτός περιοχής), κι από εκεί άρχισαν τα προβλήματα με τις διαμαρτυρίες κι από τις δύο πλευρές.
Διαιτητές: Δραγάτης – Μήταρης, Γουρνιάς.
ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ: Σπανός, Αντεριώτης, Μπάσι, Τζάος, Μπότζιος, Κουλούρης (63’ Αγγελίνας), Μπάσολι (46’ Γιώτης), Μ. Τασιούδης (46’ Ντρένοβα), Μέρο, Πετράκης, Γκέος.
ΑΡΗΣ: Βασιλόπουλος, Σιδερόπουλος, Μήτσιος, Μπολοβίνος, Διακρούσης, Γ. Κυριακίδης, Βεϊζάι (81’ Τσιαγκάνης), Κριλής, Παπαγεωργίου, Παπαδημητρόπουλος (89’ Κωστόπουλος), Γιονγκσούνγκ (46’ Πέκωφ). 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money