Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014

ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ – ΚΕΡΑΥΝΟΣ 0–1



Νίκη-έκπληξη (σύμφωνα με την ροή του παιχνιδιού) πήρε ο Κεραυνός από τον Νικηφόρο, με γκολ στις καθυστερήσεις (92’) από σουτ του 15χρονου Χρήστου Μαγγανά (μπήκε αλλαγή στο 89’)! Η ισοπαλία θα ήταν δικαιότερο αποτέλεσμα.
Ο Νικηφόρος παρά τις απουσίες του (Παπαβασιλείου, Γαλανόπουλος) ήταν καλύτερος και είχε τουλάχιστον δύο καλές ευκαιρίες να σκοράρει, με πλασέ του Κούρτι στο α’ μέρος και κεφαλιά του Σαρέλλη στο β’ ημίχρονο.

Ο Κεραυνός είχε κι αυτός απουσίες και δεν είχε καλή απόδοση… Απείλησε κάπως με τον Σεΐτι και τον Κ. Λυμπερόπουλο, αλλά τίποτε το ουσιαστικό.

Ο Νικηφόρος διαμαρτυρήθηκε στον διαιτητή Ανδρ. Βλάχο, για 2-3 σφυρίγματα με τα οποία έκοψε αναίτια επιθέσεις του! Καλοί οι βοηθοί Πανούτσος και Κάλλης.

ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ: Φελέσκουρας, Οικονομέας, Δημητριάδης, Καραΐνδρος, Τσιριγώτης, Κούρτι, Ν. Καλούδης, Δελμαδώρος, Σαρέλλης, Δούβος, Ντεντέι (60' Ρίζος).

ΚΕΡΑΥΝΟΣ: Χαντζαράς, Ελευθερίου, Μπρότσι (82’ Πελεκάνος), Μεγαγιάννης, Κετέογλου, Πρίφτης, Ρώμας, Μπουτσάι, Π. Λυμπερόπουλος (65’ Εφραιμίδης), Σεΐτι, Κ. Λυμπερόπουλος (89' Μαγγανάς).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money