Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΥΡΙΟΥ – ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ 0–0


Περισσότεροι από 500 φίλοι των δύο ομάδων, χωρισμένοι σε διαφορετικές πλευρές της εξέδρας, παρακολούθησαν το ισόπαλο 0-0 τοπικό ντέρμπυ Ολυμπιακού Λαυρίου και Λαυρεωτικής, που μοιράστηκαν την υπεροχή και τις εντυπώσεις ανά ένα ημίχρονο.
Οι γηπεδούχοι του Ολυμπιακού, μετά το πρώτο τέταρτο του αγώνα άρχισαν να εκδηλώνουν επιθέσεις, διατηρώντας την κατοχή της μπάλλας αλλά χωρίς να δημιουργούν μεγάλες ευκαιρίες. Εξαίρεση αποτέλεσε η φάση του 27’ που η μπάλλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι του Λάμπρου, μετά από εκτέλεση φάουλ του Πούλου και κεφαλιά του Τσίκλου.
Στο β’ ημίχρονο, με την είσοδο του Α. Γιαχάεβ, οι «φιλοξενούμενοι» πήραν τον έλεγχο του παιχνιδιού αλλά κι αυτοί απείλησαν ελάχιστα.
Στο 62’ υπήρξε 3λεπτη διακοπή του αγώνα, καθώς μια κροτίδα έσκασε δίπλα στον βοηθό διαιτητή.
Στο 75’ ο Ασλάνι μπήκε στην μεγάλη περιοχή, σούταρε με δύναμη, αλλά η μπάλλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι. Στο επόμενο λεπτό (76’) ο ίδιος παίκτης (Ασλάνι), δεν κατάφερε να σκοράρει από πλεονεκτική θέση, κι έστειλε την μπάλλα επάνω από την οριζόντια δοκό.
Στην συνέχεια το παιχνίδι χάλασε και διεκόπη πάλι για ένα 3λεπτο, καθώς δύο αποβολές, μία του Ασλάνι με 2η κίτρινη κάρτα στο 86’ (για διαμαρτυρία) και η δεύτερη στο 88’ με απ’ ευθείας κόκκινη κάρτα στον Μακρή (κάτι είπε στον διαιτητή), έφεραν αναστάτωση στην εξέδρα και τον αγωνιστικό χώρο. Η αμφίρροπη αναμέτρηση ολοκληρώθηκε χωρίς άλλη αξιόλογη φάση, με 10λεπτη καθυστέρηση. Στο τέλος (94’) απεβλήθη και ο Τσιώλης.
Διαιτητές: Μανιώτης – Β. Τζαφόλιας, Ρούντος.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Καραμολέγκος, Βαφειάδης, Ρόσι (46' Κουρτάνοβιτς), Σαλλάκου, Μπεργιάννης (62' Τσιώλης), Πούλος, Παπαγεωργίου, Βίλα, Τσίκλος, Βελετάκος (74' Παράσχος), Έλενας.
ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ: Λάμπρος, Παπακωνσταντίνου, Δρογγίτης (25' Σέμπρος), Πώχος, Τσιριγώτης (46' Α. Γιαχάεβ), Χάλαρης, Μακρής, Τζώρας (85' Λάππας), Ασλάνι, Κοντογιάννης, Κ. Παπαδόπουλος. 




























0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money