Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

















Σε ανακοίνωση – δελτίο Τύπου που εξέδωσε το Δ.Σ. της Μάχης Μαραθώνος, επισημαίνεται ότι: «Όσον αφορά τον αγώνα της Μάχης στα Γλυκά Nερά, ο διαιτητής κ. Αντιπαριώτης, ο οποίος ορίσθηκε σε μία εβδομάδα για δεύτερη φορά σε αγώνα της ομάδας μας (βοηθός στην εμβόλιμη), επηρέασε το τελικό αποτέλεσμα από το πρώτο ημίχρονο, διότι ο ποδοσφαιριστής της γηπεδούχου ομάδας Γιαννούλης, με κίτρινη κάρτα από το 22’ λεπτό, μάρκαρε βίαια και αντικανονικά (με κίνδυνο την σωματική ακεραιότητα αθλητή μας) στο 30’ λεπτό και ο ανωτέρω διαιτητής για να μην δείξει δεύτερη κίτρινη κάρτα ή απ’ ευθείας κόκκινη, δεν αποφάσισε ούτε καν το σφύριγμα του φάουλ, όπως ορίζει ο κανονισμός.
Επίσης, στο δεύτερο ημίχρονο, ο ρέφερυ συνεχίζοντας την ίδια επιστημονική διαιτησία, δεν έδειξε το σημείο του πέναλτυ στο 60’ λεπτό, σε ανατροπή του Παπαδόπουλου.
Εκτός όλων των ανωτέρω, κι ενώ η ομάδα μας πίεζε για την ισοφάριση, ξαφνικά στο 85’ λεπτό λειτούργησε το ποτιστικό σύστημα του σταδίου για τρία λεπτά, ο αγώνας διεκόπη και ο διαιτητής δεν τήρησε τις ανάλογες καθυστερήσεις για το συμβάν.
Ευχαριστούμε το Δ.Σ. των Γλυκών Νερών για την άψογη φιλοξενία, όπως και τους φιλάθλους τους, για την συμφωνία των απόψεων όσον αφορά στην επίμαχη φάση του πρώτου ημιχρόνου». 


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money