Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014

ΘΥΕΛΛΑ: ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΗΜΕΡΙΔΑ



Η Θύελλα ∆ιασταύρωσης Ραφήνας οργανώνει ηµερίδα µε θέµα: «Οικογένεια και αθλητισμός – σχέσεις ζωής, στάσεις ζωής», την Πέµπτη 23 Οκτωβρίου 2014, ώρα 18.00, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γυµνασίου/Λυκείου Ραφήνας.
Οµιλητής θα είναι ο Αστέριος Φλιός, ψυχίατρος παίδων και εφήβων, ψυχοθεραπευτής οικογένειας, ειδικός στα προβλήματα ψυχικής υγείας παιδιού, εφήβου και οικογένειας.
Στην σχετική πρόσκληση – κάλεσμα προς κάθε ενδιαφερόμενο να παρακολουθήσει την ημερίδα, αναφέρονται τα εξής:
«Αγαπητοί γονείς, με ιδιαίτερη χαρά το ∆.Σ. της Θύελλας ∆ιασταύρωσης Ραφήνας σας προσκαλεί σε ανοικτή για όλους τους γονείς της πόλης µας ηµερίδα, µε θέµα: «Οικογένεια και Αθλητισµός – Σχέσεις Ζωής, Στάσεις Ζωής». Η σηµασία του αθλητισµού στη ζωή και εξέλιξη των παιδιών και των εφήβων είναι τεράστια, όπως είναι κοινά αποδεκτό ότι ο ρόλος του αθλητισµού στην ψυχολογική και κοινωνική ανάπτυξη των παιδιών είναι σηµαντικότατος. Μέσα σ’ αυτό το πλαίσιο, ο ιατρός Αστέριος Φλιός, θα µας βοηθήσει να κατανοήσουµε τους τρόπους που -ως γονείς- θα βοηθήσουµε τα παιδιά µας να «χρησιµοποιήσουν» τον αθλητισµό προς όφελός τους. Ο στόχος µας είναι όχι τόσο να µεταδώσουµε έννοιες δυσνόητες στους γονείς αλλά µέσω της συζήτησης να λύσουµε τις απορίες µας, µε την βοήθεια ενός επιστηµονικά καταρτισµένου ιατρού. Η παρουσία και η ενεργός συµµετοχή σας θα µας τιµήσει ιδιαίτερα».

* ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΜΕΡΙ∆ΑΣ
18:00 Έναρξη – χαιρετισµός.
18:15’ – 18:30’  Η λειτουργία µας ως γονείς.
18:30’ – 18:45’  Αθλητισµός και νεολαία.

18:45’ – 20:00  Ανοικτή συζήτηση. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money