Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014

ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ


Η απόφαση της διοίκησης της ΕΠΣΑΝΑ στην συνεδρίαση της περασμένης Πέμπτης 16/10, να μην δώσει άδεια συμμετοχής σε ομάδες υποδομών των σωματείων της Ένωσης για να λάβουν μέρος σε ιδιωτικά τουρνουά, άνοιξε νέο πεδίο αντιπαράθεσης με 10 τουλάχιστον σωματεία-μέλη, που θέλουν να μετάσχουν σε διάφορα τουρνουά αφού η ίδια η Ένωση δεν είναι σε θέση να οργανώσει σωστά, ούτε τα δικά της πρωταθλήματα υποδομών!
Έτσι κι αλλιώς, κι αυτή η διοίκηση (όπως και οι προηγούμενες), με τον τρόπο που λειτουργεί (έλλειψη προσώπων, εγκαταστάσεων κλπ), δεν εμπνέει εμπιστοσύνη σε όσους αγαπούν το άθλημα και θέλουν να δουν την νεολαία της περιοχής να παίζει ποδόσφαιρο.
Χαρακτηριστική ήταν η συμπεριφορά των μελών της διοίκησης, από την ημέρα κλήρωσης των πρωταθλημάτων υποδομής της ΕΠΣΑΝΑ, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 17/9 στην Παλλήνη (αμφιθέατρο Οινοποιείου Πέτρου). Τὀτε, μέσα στα ωραία λόγια των διοργανωτών, «πνίγηκαν» οι διαμαρτυρίες των σωματείων που διαφωνούσαν με την φιλοσοφία της Ένωσης σε ότι αφορά τα πρωταθλήματα αυτά.
Οι «προετοιμασμένοι» όμιλοι από τον πρόεδρο της Επιτροπής Υποδομών κ. Φλαμπούρη και η έλλειψη διάθεσης αλλαγής στοιχείων, κυρίως στην προκήρυξη του πρωταθλήματος παίδων, δημιούργησε μικρή ένταση μεταξύ των εκπροσώπων των ομάδων και των μελών της Επιτροπής. Αργότερα, διαπιστώθηκε ότι στις προκηρύξεις των πρωταθλημάτων δεν αναφερόταν καν, ούτε ο τρόπος διεξαγωγής των πρωταθλημάτων μέχρι το τέλος τους! Και ούτε ανακοινώθηκε ποτέ…

Λογικά, λοιπόν, διαμαρτύρονται τα σωματεία, τα οποία θα… περιμένουν -καλό Νοέμβριο- να βάλλουν τα παιδάκια να παίξουν μπάλλα! Αν η Ένωση βρει ανθρώπους, γήπεδα και κατάλληλες συνθήκες για την διεξαγωγή των απαραίτητων τουρνουά! 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money