Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014

Ο ΠΑΠΑΜΑΚΑΡΙΟΣ ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ

Ο πρόεδρος της ΕΠΣΑΝΑ Γιώργος Παπαμακάριος επέμεινε στην θέση που διαμόρφωσε στην διάρκεια των τελευταίων μηνών, ότι έπρεπε να απομακρυνθεί ο Δημήτρης Γιαρένης από τις Επιτροπές της Ένωσης. Έτσι, στην συνεδρίαση του ημίωρου Δ.Σ. της Τετάρτης 22/10, έγινε αντικατάσταση του προέδρου της Επιτροπής Πρωταθλημάτων Γιώργου Πέππα και κατά συνέπεια και των μελών της Επιτροπής, στην οποία συμμετείχε και ο Γιαρένης.
Η σφοδρή αντιπολιτευτική συμπεριφορά του Δ. Γιαρένη και το λάθος τακτικής του προέδρου της Επιτροπής Πρωταθλημάτων Γιώργου Πέππα, να αρνηθεί την αντικατάσταση του συγκεκριμένου μέλους, «ανάγκασε» τον Παπαμακάριο να αναλάβει ο ίδιος την Επιτροπή και να περιορίσει τον ρόλο των προαναφερθέντων. Με συνοπτικές διαδικασίες το συμβούλιο αποφάσισε ομόφωνα την αλλαγή. Η σύνθεση του διοικητικού συμβουλίου (παρόντων μόνο 6 μελών), ανέδειξε καθαρά τις νέες συμμαχίες που δημιουργήθηκαν πρόσφατα, κι επέτρεψαν στον πρόεδρο της Ένωσης (που είχε αρχικά ανεχθεί την παρουσία του Γιαρένη στην Επιτροπή) να προχωρήσει τελικά στο «ξήλωμά» της.
Ήταν θέμα χρόνου να συμβεί αυτή η εξέλιξη… Ο κ. Παπαμακάριος δημιούργησε νέα πλειοψηφία και το απόγευμα της Τετάρτης συγκάλεσε συνεδρίαση του συμβουλίου. Προσήλθαν (εκτός του προέδρου) οι κ.κ. Χρυσάφης, Δεστούνης, Φλαμπούρης, Αποστολίδης και Μπέτσης.
Παρεμπιπτόντως, την ώρα της συνεδρίασης (6 μ.μ.) βρισκόταν έξω από την αίθουσα συνεδριάσεων της ΕΠΣΑΝΑ και ο Γιαρένης, που ήθελε να ματαιώσει την συνεδρίαση! Μάλιστα, τα υπόλοιπα παρόντα μέλη της διοίκησης, τον άκουγαν να προτρέπει τον Δ. Δεστούνη να αποχωρήσει από την συνεδρίαση… Εκείνος, όμως, τον αγνόησε και συμμετείχε κανονικά.
Αντίθετα, οι φίλοι του Γιαρένη κ.κ. Πέππας και Νικολάου, απουσίασαν επιδεικτικά της συνεδρίασης (μάλιστα ο δεύτερος ήταν κοντά στον χώρο αλλά δεν εμφανίσθηκε)!
Απόντες ήταν ακόμη οι κ.κ. Τσεβάς, Ρούσσης και Βελτανιώτης, ο καθένας για διαφορετικούς προσωπικούς λόγους. Ειδικά ο Δ. Βελτανιώτης, είχε εξουσιοδοτήσει τον κ. Παπαμακάριο να χειρισθεί το θέμα «εν λευκώ».
Με 6 παρόντα μέλη στα 11 (οριακή πλειοψηφία), ελήφθη ομόφωνη απόφαση για αντικατάσταση του προέδρου και των μελών της Επιτροπής Πρωταθλημάτων, την οποία ανέλαβε ο κ. Παπαμακάριος. Την ευθύνη της Τεχνικής Επιτροπής (που άφησε ο Παπαμακάριος) ανέλαβε ο Σταύρος Χρυσάφης.
Στην Επιτροπή θα παραμείνει το μέλος Γιάννης Τσαρούχας και θα προστεθούν δύο ακόμη μέλη (ο ένας είναι ο Αχιλλέας Δελαγραμμάτικας, κι ο άλλος πιθανότατα πρόσφατα παραιτηθείς πρόεδρος συλλόγου).

Σχολιάζοντας τις εξελίξεις, θα επισημάνουμε ότι τα λάθη επιλογών στην σύνθεση αρκετών Επιτροπών και η ανησυχία που επικρατεί (και ελλοχεύει) στον κρίσιμο τομέα της διαιτησίας, δημιουργούν αστάθεια στα διοικητικά πράγματα της Ένωσης, κι εκθέτουν τα μέλη του Δ.Σ. που δεν παρακολουθούν από κοντά τα δρώμενα, καθώς οι «ειδικευμένοι» στις εξυπηρετήσεις, κάνουν την δουλειά τους χωρίς παρενόχληση! Γενικά, η κατάσταση μας θυμίζει κάτι από …τα παλιά! 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money