Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΦΙΔΝΑΪΚΟ


Με κοινή δήλωση που εξέδωσαν την Δευτέρα 20/10 και υπογράφουν οι αξιότιμοι πρόεδροι των σωματείων Α.Ο. Άνοιξη και Α.Ο. Αφιδναϊκός κ.κ. Γιαρένης και Κουτσούκος αντίστοιχα, μας κάνουν την τιμή να ασχολούνται με τα «μυθομανή» γραφόμενά μας και –φυσικά- να επιβεβαιώνουν τα επεισόδια που συνέβησαν στο τέλος του αγώνα Άνοιξης-Αφιδναϊκού 1-0. Βέβαια, η δική μας «ειδικότητα στην παραπληροφόρηση», δεν επιτρέπει να ενημερώνουμε τους αναγνώστες μας για προσωπικά δεδομένα, ούτε να δημιουργούμε σενάρια επιστημονικής φαντασίας, όπως συνηθίζει να κάνει ο εξαιρετικά αγενής κ. Γιαρένης.
Επί του προκειμένου, οι πρόεδροι των δύο σωματείων παρουσιάζουν την κατάσταση περίπου ειδυλλιακή ενώ στην πραγματικότητα ο μεν πρόεδρος της Ανοίξεως παρακαλούσε τους επίσημους παράγοντες του αγώνα να μην αναφέρουν τα συμβάντα και προσπαθούσε να «σβήσει την φωτιά» που δημιούργησαν οι οπαδοί της ομάδας του, ο δε πρόεδρος του Αφιδναϊκού τηλεφωνούσε σε φίλους του (από Ωρωπό μεριά) για να καταγράψουν τα ηχητικά ντοκουμέντα (κοινώς βρισίδια) των επεισοδίων!
Να νοιώθουν όμως ευτυχείς και οι δύο πρόεδροι, που το τούβλο το οποίο εκτόξευσε κάποιος ανεγκέφαλος, δεν κτύπησε κανένα από τους παίκτες ή τους υπεύθυνους διεξαγωγής του αγώνα! Διαφορετικά, σήμερα θα γράφαμε για τραγωδία και όχι για απλά επεισόδια…
Γεγονός είναι ότι όποιος ασχοληθεί λεπτομερειακά με το θέμα, θα βρει εύκολα στοιχεία της κατάστασης που επικράτησε στο γήπεδο της Άνοιξης, από το ίντερνετ και τις προσωπικές διευθύνσεις των παικτών των δύο ομάδων στο facebook!
Αγαπητοί φίλοι, η προσφυγή στην δικαιοσύνη, προϋποθέτει την ύπαρξη αληθινών στοιχείων. Κι επειδή τα δικά σας στοιχεία επιβεβαιώνουν την αλήθεια των γεγονότων που εμείς γράψαμε στην ιστοσελίδα μας (και το γνωρίζετε πολύ καλά), δεν υφίσταται καμία προϋπόθεση για προσφυγή στην δικαιοσύνη… Ίσως υπάρχει κάποιος λόγος να καταφύγουμε εμείς στην δικαιοσύνη για τους υπερφίαλους χαρακτηρισμούς του «εξπέρ στην παραπληροφόρηση», του «μυθομανή» και του «προβοκάτορα». Θα το σκεφτούμε και θα πράξουμε αναλόγως…
Με αθλητικούς χαιρετισμούς
Θοδωρής Κοτσώνης
«Τα Νέα της ΕΠΣΑΝΑ» 

* Η κοινή ανακοίνωση των δύο σωματείων αναφέρει τα εξής: «Με έκπληξη διαβάσαμε στο site neaepsana περιγραφή του απόντα από το γήπεδο και εξπέρ στην παραπληροφόρηση Θ. Κοτσώνη, για εκτεταμένα επεισόδια μεταξύ παικτών, καθώς και επιθέσεις φιλάθλων σε ποδοσφαιριστές. Όταν ένας αγώνας κρίνεται με τέρμα στα τελευταία λεπτά, είναι λογικό τα νεύρα κάποιων να είναι τεντωμένα. Η ένταση δημιουργήθηκε, ήταν μικρή και μέσα σε ποδοσφαιρικά πλαίσια. Για την φανταστική τέλος επίθεση φιλάθλων σε ποδοσφαιριστές που σας «καταγγέλθηκε», θα πρέπει κύριε μυθομανή προβοκάτορα να λογοδοτήσετε στην δικαιοσύνη. Οι σχέσεις των δύο ιδρυτικών σωματείων της ΕΠΣΑΝΑ Α.Ο. Άνοιξης και Α.Ο. Αφιδναϊκός ήταν, είναι και θα παραμείνουν άριστες». 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money