Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2014

ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ – ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ 5–1



Θρίαμβος της ελλιπούς αλλά πάντοτε επικίνδυνης Θύελλας, που εκμεταλλεύθηκε με τον καλύτερο τρόπο τα σοβαρά αμυντικά προβλήματα που παρουσίασε ο Παλληνιακός.
Το τελικό 5-1 δείχνει τις δυνατότητες των γηπεδούχων, απέναντι στις αδυναμίες των φιλοξενουμένων, οι οποίοι αν και στάθηκαν αρκετά καλά μέχρι το 3-1, μετά δέχθηκαν γκολ ακόμη και με απευθείας κτύπημα κόρνερ!
Το 1-0 πέτυχε ο Κατσούγκρης μόλις στο 4’ από λάθος του Καλούδη. Στο 17’ τραυματίσθηκε κι αποχώρησε ο Αλβανός και στο 23’ ο Κοβάνης ισοφάρισε 1-1 με εκπληκτικό σε εκτέλεση τέρμα.
Με πέναλτυ στο οποίο υπέπεσε ο Ηλ. Μπούρας στο 41’ (χέρι εντός περιοχής), κι εκτέλεσε εύστοχα ο Αθανασόπουλος, η Θύελλα προηγήθηκε 2-1.
Στο β’ ημίχρονο ο Παλληνιακός πήγε να δημιουργήσει κινδύνους αλλά χωρίς αποτέλεσμα, καθώς από νέο λάθος του Καλούδη, ο Δημεσπύρα στο 52’ πέτυχε το 3-1.
Απ’ εκεί και πέρα, η Θύελλα ανέλαβε την πρωτοβουλία στις κινήσεις και ανέβασε τον δείκτη του σκορ: Το 4-1 πέτυχε πάλι ο Κατσούγκρης, με κτύπημα κόρνερ στο 65’ και αμέσως μετά (67’) το 5-1 ο Μανουσάκης.
Πολύ καλή η διαιτησία του Ζαχαρόπουλου. Ο Μπερέτας είχε λανθασμένες υποδείξεις. Καλός ο Κυριακόπουλος.
ΘΥΕΛΛΑ: Θεοφ. Κατσιούλης, Τσέλιος, Στάφα, Μανουσάκης, Τασσόπουλος (73' Προδρόμου), Ντούνης (72' Νικολέας), Αράπης, Ντόσκας (70' Αχ. Κατσιούλης), Αθανασόπουλος, Κατσούγκρης, Δημεσπύρα.
ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ: Χριστοφιλέας, Π. Μπούρας, Κούσης, Αλβανός (18' λ.τρ. Ηλ. Μπούρας), Αλ. Καλούδης, Γρηγορόπουλος, Νάκου (60' Κυριόπουλος), Ελ Γκαμάλ, Κοβάνης, Τριανταφύλλου (46' Καρπούζης), Καββαδίας. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money