Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2014

ΑΤΛΑΝΤΙΣ – ΚΑΛΥΒΙΑ 3–2



Η Ατλαντίς σε «μεγάλη ημέρα» πέτυχε νίκη και μεγάλη ανατροπή επί των Καλυβίων, που «έβαλαν τα χέρια τους, κι έβγαλαν τα μάτια τους»!
Παρά τις πολλές απουσίες και το ότι βρέθηκε να χάνει με 2-1, η γηπεδούχος Ατλαντίς σημείωσε την απόλυτη ανατροπή, κι επεβλήθη στην Ανθούσα των πολύ δυνατών Καλυβίων με το εκπληκτικό 3-2!
Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν 0-1 στο 41’ με τον Σερμπενιάδη αλλά οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν 1-1 στο 45’ με τον Μπάμη, που έκλεψε την μπάλλα από αντίπαλο και πλάσαρε ιδανικά.
Τα Καλύβια ξαναπροηγήθηκαν 1-2 στο 66’ με γκολ του Λ. Καραγιάννη και όλα έδειχναν ότι θα επικρατούσαν αφού ο Οικονομίδης έχασε και δύο τετ-α-τετ. Μάλιστα, στο 78’ κέρδισαν και πέναλτυ, που εκτέλεσε άουτ ο Λάζαρης!
Η Ατλαντίς έβαλε στο παιχνίδι τον Σκανδάλη (77’), κι αυτός στην πρώτη του επαφή με την μπάλλα (79’), ισοφάρισε με απευθείας βολέ σε σέντρα του Κάκαρη (2-2).
Την νίκη (3-2) στους γηπεδούχους, έδωσε ο Δριλάκης με εκπληκτική ενέργεια και πλασέ στο 87’. Ψυχή της Ατλαντίδος ήταν ο αρχηγός της Παπαπέτρου, που επέστρεψε από τραυματισμό.
Οι παίκτες των Καλυβίων ήταν στο τέλος πολύ εκνευρισμένοι και διαμαρτυρήθηκαν έντονα στους διαιτητές, με αποτέλεσμα να γραφτεί στο φύλλο αγώνα ο Δέδες.
Διαιτητές: Ανδρ. Βλάχος – Βάλλας, Χριστόπουλος.
ΑΤΛΑΝΤΙΣ: Γκούτσιας, Τρικαλίτης, Παπαπέτρου (75’ Παππάς), Μπαμπαλούκας (77’ Σκανδάλης), Ξαγοράρης, Δριλάκης, Μπερέτης (90’ Μετόχου), Κάκαρης, Χατζηκοκολάκης, Πανόπουλος, Μπάμης.
ΚΑΛΥΒΙΑ: Παπαϊωάννου, Λ. Καραγιάννης, Μιλούκα, Ευθ. Τσομπανάκης, Λάζαρης, Χασουράκης, Δέδες, Θεοφ. Τσομπανάκης (66’ Καρελιώτης), Δημ. Οικονομίδης, Σερμπενιάδης, Μάτι. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money