Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2014

ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ – ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ 3–1



Πιο δύσκολα απ’ ότι δείχνει το τελικό σκορ νίκησε ο Νικολακάκης τον Παμπαιανικό στο γήπεδο Αγίας Άννας Αχαρνών και παρέμεινε μόνος και αήττητος στην κορυφή της βαθμολογίας με 8 νίκες σε ισάριθμα ματς!
Η διαφορά ποιότητας των ομάδων ήταν εμφανής στα «τελειώματα» των φάσεων, δεδομένου ότι στις λίγες φάσεις που είχε ο γηπεδούχος, κατάφερε να σημειώσει 3 τέρματα και να επικρατήσει του πολύ καλού κατά διαστήματα αντιπάλου του!
Στο ημίχρονο ο Νικολακάκης προηγήθηκε 2-0 με σκόρερς τον Βλαντόιου στο 18’ και τον Καβάση στο 23’. Προηγουμένως, στο πρώτο 15λεπτο, ο Παμπαιανικός είχε χάσει δύο εκπληκτικές ευκαιρίες να προηγηθεί, μεταξύ των οποίων και μία –απίστευτη- σε κενό τέρμα, που απέτυχε ο επιθετικός να σκοράρει…
Στο β’ ημίχρονο, οι φιλοξενούμενοι όχι μόνο έδειξαν τα «δόντια» τους, αλλά μείωσαν κιόλας 2-1, με απευθείας κτύπημα φάουλ του Κρητικού στο 58’, που έστειλε την μπάλλα στα δίχτυα.
Ο Παμπαιανικός συνέχισε να πιέζει και να χάνει σημαντικές ευκαιρίες… Μέχρι το 92’, που ο Καβάσης μετά από ωραία προσπάθεια, έδωσε έτοιμο γκολ στον Λαζαρίδη για το τελικό 3-1.
Διαιτητές: Γιαλούρης – Α. Γαλάνης, Περδίκης.
ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ: Κατσανός, Τσαπανίδης, Ν. Παπαδόπουλος, Μητσέας, Δημάκης, Κούλε (50' Λαζαρίδης), Καλλέρης, Βλαντόιου (70' Μουκάνης), Καβάσης, Πιτσούνης, Εγιουρούμ (68' Τέρζιεφ).
ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ: Χατζημερκούρης, Κρητικός, Χατζής, Στόλης, Παπανίκου, Τογιάλλι, Λόκου (79' Κατσικώστας), Δημητρούλας, Λαγός, Νούσης (67' Κούσας), Μυρτάι. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money