Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014

ΚΑΛΥΒΙΑ – ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ 3–1

Το σουτ του Χριστόπουλου για το 2-1 στο 83' 


Αμφίρροπο παιχνίδι, στο οποίο επικράτησαν στο τέλος τα Καλύβια με 3-1, εκεί που φαινόταν ότι ο Αήττητος είχε περισσότερες πιθανότητες να προηγηθεί.
Στο γήπεδο Καλυβίων επικρατούσε ισχυρός άνεμος, με μεταβαλλόμενες διευθύνσεις. Μόλις στο 2’ ο Γκίνης πέτυχε για τα Καλύβια το 1-0 αλλά σύντομα αντικαταστάθηκε λόγω τραυματισμού από τον Αντ. Οικονομίδη. Στο α’ ημίχρονο που τα Καλύβια είχαν τον άνεμο με το μέρος τους, δεν έκαναν σημαντικές ευκαιρίες αλλά ούτε και ο Αήττητος ήταν καλός.
Στο β’ ημίχρονο, ο Αήττητος μπήκε δυνατά στο παιχνίδι, διατήρησε σαφή εδαφική υπεροχή και ύστερα από σειρά χαμένων ευκαιριών (52’ Μασκλαβάνος, 53’ Φυτιλής), κατάφερε στο 56’ να ισοφαρίσει 1-1 με τον Μασκλαβάνο.
Απ’ εκεί και πέρα η ομάδα των Σπάτων προσπάθησε να «γυρίσει» το ματς αλλά και τα Καλύβια, με κινήσεις από τον πάγκο, όχι μόνο ισορρόπησαν το παιχνίδι αλλά πέτυχαν να το κερδίσουν κιόλας στο τελευταίο 10λεπτο με τους παίκτες που χρησιμοποίησαν! Σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη, έπαιξε και ο τραυματισμός (τράβηγμα) του Τούντα, που συνέχισε «ωσεί παρών» αφού δεν αντικαταστάθηκε γιατί είχαν γίνει οι 3 αλλαγές του Αήττητου.
Το 2-1 έγινε στο 83’ με προσπάθεια και σουτ του Χριστόπουλου, που απέφυγε την πίεση του Ιορδ. Παπαδόπουλου. Ο Χριστόπουλος από την ώρα που μπήκε στο ματς κυνήγησε κάθε μπαλλιά στην άμυνα των φιλοξενουμένων και τους ταλαιπώρησε! Το τελικό 3-1 διαμορφώθηκε στο 90’ μετά από εκτέλεση εμμέσου φάουλ εντός περιοχής, με σκόρερ τον Μάτι. Στο φάουλ υπέπεσε ο τερματοφύλακας Κονόμι, ο οποίος μπλόκαρε την μπάλλα από γύρισμα συμπαίκτη του, ενώ δεν είχε το δικαίωμα! Τον Αήττητο κωουτσάρησαν ο Προκόπης Καραγιάννης και ο Βαγγέλης Μαργέτης.
Πολύ καλοί οι διαιτητές Ζαχαρόπουλος – Λάμπρου, Β. Τζαφόλιας.
ΚΑΛΥΒΙΑ: Παπαϊωάννου, Κώνστας (46' Χριστόπουλος), Μιλούκα, Ευθ. Τσομπανάκης, Λάζαρης, Χασουράκης, Σερμπενιάδης (77' Γιαννούλας), Θεοφ. Τσομπανάκης, Καρελιώτης, Γκίνης (8' λ.τρ. Αντ. Οικονομίδης), Μάτι.
ΑΗΤΤΗΤΟΣ: Κονόμι, Αργ. Φράγκος (55' Παργιανός), Λύγκος, Τούντας, Ιορδ. Παπαδόπουλος, Κολάγκι, Κουλοχέρης, Παναγόπουλος (47’ Κ. Φράγκος), Μασκλαβάνος, Παπαδάς (46’ Φυτιλής), Λάππας. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money