Τρίτη 28 Οκτωβρίου 2014

ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ – ΑΥΛΩΝΑΣ 2–3


Εκπληκτική νίκη με 3-2 πήρε στο Λαύριο από τον Παλλαυρεωτικό, ο πάντοτε αξιόμαχος Α.Ο. Αυλώνος. Μετά από αμφίρροπη αναμέτρηση, οι φιλοξενούμενοι πανηγύρισαν την μεγάλης βαθμολογικής σημασίας νίκη αφού προηγήθηκαν 1-0 και ανέτρεψαν το 1-2 για να επικρατήσουν τελικά με 3-2! Από την πλευρά του, ο Παλλαυρεωτικός έκανε ότι μπορούσε αλλά οι παίκτες του δεν πρόσεξαν όσο έπρεπε, όταν προηγήθηκαν με 2-1, και υπέστησαν απροσδόκητη ήττα…
Το 0-1 πέτυχε ο Νακάι μόλις στο 3’ και το 1-1 έγινε στο 18’ με τον Μιχαηλίδη. Ο Δρούγκας στο 28’ έκανε την ανατροπή, δίνοντας προβάδισμα 2-1 στον Παλλαυρεωτικό. Όμως, στο 48’ ο έμπειρος και αγέραστος Ράπτης, ο οποίος μπήκε στο παιχνίδι ως αλλαγή στο 46’, ισοφάρισε 2-2. Λίγο αργότερα τραυματίσθηκε (69’) και αντικαταστάθηκε! Στο 71’ ο Σωτήρης Πάντος διαμόρφωσε το τελικό 3-2 υπέρ του Αυλώνα.
Διαιτητές: Απ. Παπαδόπουλος – Τσέλιος, Μπέκας. Απεβλήθη με απευθείας κόκκινη κάρτα στο 88’ ο Σουλιώτης.
ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ: Ρώμας, Νικολαΐδης, Μπαλοπήτας, Τσίκλος (78’ Φύσαρης), Σουλιώτης, Μπαγιάτσας (75’ Παγκοζίδης), Κυριακίδης, Καυκιάς, Μιχαηλίδης, Δρούγκας, Θεοφανίδης  (79’ Καραμολέγκος).

ΑΥΛΩΝΑΣ: Καλέμης, Παλιοσπύρος, Βλάχος (46’ Ράπτης, 69’ λ.τρ. Ελ. Πάντος), Σωτ. Πάντος, Οικονομίδης, Τσέλιος, Ελευθεριάδης, Καρίπης, Κούφο, Νακάι, Ευστάθ. Πάντος (46’ Λιάπης).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money