Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2014

ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ – ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ 2–2




















Η ισοπαλία (2-2) σφράγισε τις προσπάθειες του Νικηφόρου και της Λαυρεωτικής, ύστερα από ενδιαφέροντα αγώνα που έγινε στο γήπεδο Γέρακα.
Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν στο παιχνίδι πιο απειλητικοί, κι έχασαν δύο καλές ευκαιρίες με τον Κοντογιάννη στο και τον Ασλάνι στο 3’. Όμως οι γηπεδούχοι στην πρώτη επικίνδυνη επίθεσή τους (10’), πέτυχαν γκολ με κεφαλιά του Δελμαδώρου (1-0). Προηγήθηκε εκτέλεση κόρνερ του Δούβου. Στο 20’ ο Σαρέλλης είχε νέα ευκαιρία αλλά το πλασέ του απέκρουσε ο Λάμπρος.
Η Λαυρεωτική ισοφάρισε στο 24’ με εύστοχο κτύπημα πέναλτυ του Κοντογιάννη. Στην «εσχάτη των ποινών» υπέπεσε ο Γαλανόπουλος, που έσπρωξε εντός περιοχής τον Χάλαρη, μετά από κτύπημα κόρνερ του Ι. Τσιριγώτη. Κι ενώ η εξέλιξη του αγώνα έδειχνε την Λαυρεωτική να υπερέχει, ο Νικηφόρος πήρε πάλι προβάδισμα στο σκορ! Το 2-1 έγινε στο 41’ με σουτ του Δελμαδώρου από το ύψος της μεγάλης περιοχής, κι αφού η μπάλλα κτύπησε λίγο και στον Πώχο.
Δυνατά μπήκαν στο β’ ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι και στο 55’ είχαν σουτ του Γιαχάεβ στο οριζόντιο δοκάρι! 
Όμως και οι γηπεδούχοι είχαν σημαντικές ευκαιρίες, όπως αυτή του 60’ με τον Κούρτι που βρέθηκε εντός περιοχής κι έκανε αμαρκάριστος σουτ πλασέ ψηλά άουτ… Ακόμη στο 69’ ο Βασίλης Τσιριγώτης εκτέλεσε φάουλ που έστειλε την μπάλλα στο κάθετο δοκάρι του Λάμπρου και ο Σαρέλλης δεν πρόλαβε στην συνέχεια να την σπρώξει στα δίχτυα!
Η φάση του ημιχρόνου συνέβη στο 65’ όταν σε σέντρα από πλάγια του Κοντογιάννη και κεφαλιά του Μακρή εξ επαφής με το τέρμα, έσωσε επί της γραμμής τέρματος ο Γαλανόπουλος με νέα κεφαλιά! 
Αλλά στο 76’ που η φάση επανελήφθη με τους ίδιους πρωταγωνιστές, ο Μακρής με πλασέ ισοφάρισε 2-2.
Στο 86’ η Λαυρεωτική έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Παντελιά (κτύπησε αντίπαλο) και στο 87’ ο τερματοφύλακας Λάμπρος απέκρουσε σουτ του Γαλανόπουλου μέσα από την περιοχή, κρατώντας την ισοπαλία…
Διαιτητές: Κορδολαίμης – Δ. Τζαφόλιας, Κάλλης.
ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ: Φελέσκουρας, Κούρτι (82' Ρίζος), Δημητριάδης, Γαλανόπουλος, Β. Τσιριγώτης, Ν. Καλούδης, Οικονομέας, Δελμαδώρος, Σαρέλλης (74' Παπαβασιλείου), Δούβος, Αναγνωστόπουλος (46' Καραΐνδρος).

ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ: Λάμπρος, Παπακωνσταντίνου, Δρογγίτης, Πώχος, Παντελιάς, Χάλαρης, Μακρής, Γιαχάεβ, Ασλάνι (57' Λάππας), Κοντογιάννης (89' Σελιμάς), Ι. Τσιριγώτης (50' Σέμπρος). 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money